Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

16 unități de cazare din Bihor au aderat la campania inițiată de Visit Oradea

Începând cu data de 15 iulie 2020, Visit Oradea (APTOR), cu sprijinul Muzeului orașului Oradea, al Muzeului Țării Crișurilor și al Oradea Heritage, oferă tuturor turiștilor care se cazează la una dintre unitățile de cazare clasificate din Oradea, pentru minim 2 nopți consecutive, următoarele beneficii:

1. Gratuitate la toate secțiile muzeale care aparțin de Muzeul Țării Crișurilor, Muzeul Orașului Oradea – Complex cultural, precum și la obiectivele turistice din administrarea Oradea Heritage.

2. Transport gratuit pentru 48 de ore în întreaga rețea de transport public (OTL), contravaloarea biletelor de călătorie fiind suportată de Visit Oradea.

Unitățile de cazare care au aderat la campania inițiată de Visit Oradea până la data de 28.07.2020 sunt următoarele: Hotel Carnival, Caro Boutique Hotel, Continental Forum Oradea, DoubleTree by Hilton Oradea, Elite Resort Holtel, FoxInn Hostel, Impero Hotel, Lan Hotel, Hotel Lyra, Hotel Maxim, Hotel Nevis Spa Wellness Oradea, Ramada by Wyndham Oradea, Silver Hotel, Hotel Terra, Hotel Transit și Hotel President.

APTOR îi invită în continuare pe reprezentanții celorlalte unități de cazare din Oradea să se înscrie în proiect, pe adresa de email: turism@oradea.ro sau la nr. de telefon: +40.359. 807.907, de luni – vineri, între orele 08:00 – 16:00.

Perioada campaniei este: 15.07.2020 – 30.09.2020.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] Borgo Pass, locul unde Stoker l-a plasat pe Dracula

Articolul următor

Universitatea Politehnica Timişoara participă la Inventica 2020 cu numeroase invenţii. Două sunt special pe tema COVID 19

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share