Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Endava România a avut un profit mai mare cu 24% în 2019

Endava România, compania de software britanică prezentă pe piaţa locală cu 7 centre de livrare, a raportat venituri de 647,7 milioane lei în 2019, în creştere cu 29% comparativ cu anul anterior. Conform companiei, profitul net raportat a fost de 62 milioane lei, la fel în creştere cu 24%.

Evoluţia s-a bazat pe dezvoltarea centrelor de livrare existente în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Piteşti, Târgu Mureş şi prin deschiderea unor centre noi la Braşov şi Timişoara, dar şi prin dezvoltarea capacităţilor de livrare cu focus pe zonele de date, CRM şi cloud.

Potrivit comunicatului, citat de bursa.ro, Endava este din 2018 partener strategic cu Bain&Company, combinând astfel serviciile de consultanţă în management ale Bain cu cele de enterprise delivery bazate pe tehnologia de ultimă generaţie ale Endava, iar din aprilie 2019, Endava a devenit partener principal al FinTech Alliance.

La nivel local, compania continuă să se concentreze pe dezvoltarea de programe cu diferitele comunităţi din zona de tehnologie.

La momentul actual, aproape 100% din angajaţii Endava România lucrează de acasă, iar activităţile de recrutare, onboarding şi training sunt realizate exclusiv online.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Brașovul își va premia oamenii de afaceri la începutul lunii septembrie, într-o locație în aer liber, de peste 10.000 mp

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] Atracțiile turistice Băile Figa și Sîngeorz-Băi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share