Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brașovul își va premia oamenii de afaceri la începutul lunii septembrie, într-o locație în aer liber, de peste 10.000 mp

Gala Excelenței în Afaceri 2020, organizată de Camera de Comerț și Industrie Brașov, va marca cele mai reușite afaceri din județul Brașov, dar are rolul de a transmite și un mesaj de solidaritate și încredere, într-o perioadă extrem de complicată pentru mediul de business.

„De 25 de ani ne întâlnim pentru a sărbători reușitele mediului de afaceri brașovean. În ediția de anul acesta, pe lângă celebrarea succesului, este importantă unitatea mediului privat pentru a reuși să trecem împreună peste orice impas. Motivați de misiunea noastră de a sprijini mediul de afaceri brașovean, cu atât mai mult în aceste momente, dorim să oferim continuitate celui mai important eveniment de business din Brașov în care se premiază excelența, dar care este și un eveniment de relaționare, după o perioadă plină de restricții. Gala Excelenței în Afaceri 2020, un eveniment de business prin care vrem sa transmitem un mesaj de încurajare, continuitate și încredere către intreg mediul de afaceri”, a anunțat Camera de Comerț și Industrie Brașov.

Gala va avea loc în prima decadă a lunii septembrie 2020, într-un spațiu deschis de peste 10.000 mp, în cea mai nouă locație destinată evenimentelor festive și corporate – Serenity Resort.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Deloitte România a asistat Grupul TeraPlast în vânzarea diviziei de oțel către Kingspan

Articolul următor

Endava România a avut un profit mai mare cu 24% în 2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share