Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Flotă de 16 camioane DAF, trimisă la Tulcea

Importatorul camioanelor DAF în România, EVW Holding Cluj, a expediat o flotă de 16 unități auto de tip Euro 6 unui transportator din Dobrogea.

Cereale Colect Distribution (CCD) Tulcea are noi ajutoare în a-și atinge obiectivele de îmbunătățire a productivității și operațiunilor de transport. 16 unități DAF XF 460 SpaceCab, Euro 6, au fost livrate către traderul de cereale din Tulcea”, au transmis reprezentanții dealerului clujean.

Compania belgiană Turbos Hoet Group (THG), specializată în vânzarea de camioane noi şi rulate şi distribuţia de piese de schimb, a achiziţionat 50% din EVW Holding, unic importator şi distribuitor al camioanelor DAF în România.

Schimbările în EVW au început în 2019. Gheorghe Chita a devenit unic acţionar al companiei, după ce foştii parteneri – Ad van Wijk şi Mircea Mureşan – au ieşit din afacere, iar Chita, cu experienţă în mecanică şi construcţii şi mai implicat în activitatea de vânzări şi service, a preluat frâiele EVW Holding.

Cu 970 de angajaţi, THG este cel mai mare dealer DAF din lume, cu 4.150 de camioane noi livrate în Europa. EVW Holding a avut în 2018 afaceri de 404 milioane de lei lei, în creştere cu 74% faţă de anul anterior, și 466 de angajați. 

Principalii competitori în Cluj din acest domeniu de activitate erau, în 2019, EVW Holding (31,7% din piață), Autoworld (21,4%), RMB Interauto (16,6%), Compexit Trading (5,4%) și Compexit Auto Rulate (3,3%).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania Continental şi-a făcut la Timişoara centrală electrică proprie, în valoare de 2,5 milioane de euro

Articolul următor

Apahida, țintă pentru marile lanțuri de magazine

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share