Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Angajații de la Bosch au reabilitat traseul mocăniței din Sibiu

Salariații concernului german Bosch din România au efectuat lucrări de întreținere a liniei ferate înguste din județul Sibiu.

Pentru al patrulea an consecutiv, alături de Asociaţia Prietenii Mocăniţei, angajații Bosch din Sibiu și-au făcut un obicei din a veni la voluntariat la mocăniță.

Cu această ocazie, băieţii voluntari au schimbat o traversă-mamut de sub schimbătorul de macaz din Hosman, în timp ce cele mai vesele fete pe care le-a văzut gara au defrișat toată linia directă de tufișurile care o acaparaseră. 

Ca de fiecare dată, au fost foarte vrednici, iar în pauze voluntarii au ajutat și la cosit” au relatat reprezentanții Bosch România. Aceștia speră la o inaugurare a mocăniței într-un viitor apropiat, pe traseul Agnita – Sibiu.

Bosch a finalizat în această vară prima sa clădire de birouri din campusul DaVinci, destinată centrului său de inginerie din Cluj-Napoca, printr-o investiție de 30 de milioane de euro, și are în plan a doua construcție, în același perimetru. 

Grupul este prezent în România în Cluj, Blaj, Timișoara, București, cu 8.000 de angajați în unități de producție, cercetare-dezvoltare, servicii de externalizare. 

Vânzările nete în țara noastră au atins anul trecut 1,4 miliarde de euro. La nivel global grupul are 400.000 de angajați, dintre care 30.000 de ingineri software, și vânzări anuale de 77 de miliarde de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Studiu pe țânțari la aeronavele din Cluj. Pot aduce boli exotice

Articolul următor

Studiu CBRE: Investițiile imobiliare au totalizat 395 mil. euro în S1

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share