Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tetarom a reluat licitația pentru spațiile de depozitare și birouri

Consiliul Județean Cluj și Tetarom, societate în cadrul căreia forul județean este acționar majoritar, au anunțat reluarea licitației publice în vederea închirierii ultimelor spații de depozitare și birouri rămase disponibile în Parcul Industrial Tetarom 1.

Acestea sunt o clădire de birouri ultramodernă cu regim de înălțime cu cinci etaje și o hală de depozitare. Imobilul office are 48 de spații cu suprafețe de 30-80 mp, iar hala, nouă compartimente cu suprafețe de 297-321 mp. Data limită pentru procesul de depunere a ofertelor a fost fixată pentru 25 august.

Tetarom 1 se află pe str. Tăietura Turcului, în zona Parcului Etnografic Romulus Vuia din Cluj-Napoca. În mai, societatea administratoare a lansat prima licitație pentru închirierea unor spații de business din incinta Tetarom 1. Suprafață totală utilă a acestora se ridică la 8.000 mp.

Procedura viza închirierea a trei clădiri edificate în cadrul proiectului cu finanțare europeană derulat de CJ, în valoare totală de 70 de milioane de lei, imobile care au fost date în administrare societății Tetarom.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujenii de la ACI amenajează tribunele la Arcul de Triumf

Articolul următor

Banca Transilvania și-a modernizat 27 de sedii în pandemie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share