Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Delfingen Industry preia unele active şi acţiuni ale grupului Schlemmer din Satu Mare

delfingen.com

Tranzacția a fost autorizată de Consiliul Concurenţei.

Cu sediul central în Franţa, Delfingen Industry activează în domeniul producţiei şi comercializării de componente pentru industria auto şi alte industrii. În România, are două filiale (Delfingen RO-Transilvania şi Delfingen RO-Valahia), aferente a două puncte de producţie, în Arad și Prahova. Grupul Schlemmer îşi desfăşoară activitatea în domeniul producţiei şi comercializării de componente pentru industria auto şi alte industrii. În România, este prezent prin compania Schlemmer Romania, din Satu Mare (sursa).

În urma tranzacției, Delfingen va dobândi active deținute de Schlemmer Holding GmbH, Schlemmer GmbH și Schlemmer Münchingen GmbH & Co KG și acțiuni la Schlemmer Iberica, Schlemmer Romania, OOO Schlemmer Russland, Schlemmer Italia, Schlemmer Maroc și Schlemmer Tunisie.

Delfingen RO-Transilvania a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri netă de 49,6 milioane de lei, un profit net de circa șapte milioane și un număr mediu de 67 de angajați. Delfingen RO-Valahia a avut în 2019 o cifră de afaceri netă de 9,9 milioane de lei, o pierdere netă 249.240 de lei și o medie de 112 salariați. Schlemmer România a înregistrat un profit net de 10,4 milioane de lei, la un rulaj net de 172,1 milioane, și a avut, în medie, 364 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ajutor de stat pentru companiile aeriene care operează de pe Aeroportul Oradea

Articolul următor

Fuziune în piața informatică: Endava cumpără CDS

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share