Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Austriecii de la Rondo s-au pus pe angajări în Ardeal

Producătorul de ambalaje cu capital austriac Rondocarton a început un șir de recrutări la fabricile sale din județele Sibiu și Cluj.

Pentru fabrica din Șura Mică, posturile puse la bătaie au fost cele de ștanțator, stivuitorist, controlor de calitate, gestionar de depozite, iar pentru cea din Apahida, de operator calitate flux, lăcătuș mecanic de întreținere.

Printre beneficiile propuse de angajator se numără tichete de masă, transport gratuit, plata orelor suplimentare cu 200%, prime de sărbători, al 13-lea salariu sau cursuri de formare profesională. Transilvania Pack and Print (TPP) Șura Mică este un furnizor principal de ambalaje tipărite offset, de carton (duplex) și carton ondulat, pe piața de ambalaje din România.

Compania a fost achiziționată în 2019 de către grupul austriac Rondo Ganahl, unul dintre cei mai mari producători de carton ondulat de pe piaţa locală prin subsidiara sa din România, Rondocarton Apahida.

Societatea din Cluj a achiziționat cota majoritară a TPP și a preluat conducerea executivă a acestia. Prin această achiziție, Rondocarton vre să își întărească și să își extindă portofoliul actual de beneficiari ai soluțiilor de ambalat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Brinel se menține pe linia de afaceri și în grupul SNEF

Articolul următor

Floreștiul a dat undă verde spitalului de 500 de milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share