Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brinel se menține pe linia de afaceri și în grupul SNEF

Compania informatică Brinel Cluj și-a menținut, în 2019, pragul de 200 de milioane de lei cifră de afaceri, consolidându-și poziția în topul integratorilor de sisteme informatice din țară.

“2019 a fost un an în care ne-am adaptat cerințelor pieței, al investițiilor, dar de aliniere și integrare în cadrul grupului SNEF. Ne-am canalizat eforturile în crearea de produse inovatoare. Cifra de afaceri s-a menținut la nivelul anului precedent, dar ponderea proiectelor complexe, cu valoare adaugată semnificativă a crescut”, a explicat Marcel Borodi, CEO al Brinel.

Cuantumul ridicat al investițiilor a determinat diminuarea profitului față de anul precedent. Cu toate acestea, rezultatul a depășit 7 milioane de lei, cu o marjă a profitului de 3,6%. Cererea pentru servicii IT în centrul de date Brinel sau în servicii publice de cloud, mai ales pe partea de servicii de consultanță pentru aplicațiile de business, s-a păstrat ridicată.

Brinel a făcut pași importanți și pe partea de realizare de software, la cerere, dezvoltând la sfârșitul anului trecut prima aplicație Remote Access Management (RAM) pe platforma Microsoft Azure.

Aplicația inovatoare este folosită de unul dintre furnizorii de top, la nivel global, din industria medicală, pentru a oferi suport pentru 500 de spitale, din 12 țări. Păstrându-şi identitatea, Brinel face parte, din 2019, din grupul francez SNEF. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Deloitte România lansează aplicația SmarTax pentru automatizarea raportărilor privind impozitul pe profit

Articolul următor

Austriecii de la Rondo s-au pus pe angajări în Ardeal

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share