Fără categorie Lideri si afaceri Ultimele stiri

Sondaj: 55% dintre români sunt interesați să încheie o asigurare de viață, în contextul generat de pandemie

Cercetările recente derulate de Aegon România arată faptul că 55% dintre respondenţii unui studiu al companiei consideră că în contextul actual, marcat de pandemie, este necesară încheierea unei asigurări de viață.

Rezultatele studiilor evidențiază ca principale temeri ale celor chestionați sănătatea și nesiguranța climatului economic și deci a locurilor de muncă. Peste 60% dintre români s-au declarat în această perioadă mai îngrijorați decât de obicei pentru starea de sănătate proprie și a celor apropiați. În acest context, Aegon România a lansat recent două noi pachete pentru asigurarea de viață cu economisire Aegon de Viitor. Pachetele Super și Ultra ale asigurării Aegon de Viitor, disponibilă exclusiv în Alpha Bank, au fost gândite pentru a mări sprijinul pe care te poți baza în cazul unor accidente, care pot duce la necesitatea unor intervenții chirurgicale sau internări. De asemenea, pachetele au fost prevăzute și pentru a crește sumele economisite, de care clienții și familiile acestora vor putea beneficia la finalul perioadei contractuale, pentru educația copiilor sau pentru a-și menține un standard optim de viață și după pensionare.

“Cu toții am fost puternic afectați de criza generată de noul coronavirus, iar cuvinte precum instabilitate, nesiguranță, incertitudine au apărut mai des în viața noastră decât am fi putut să ne imaginăm atunci când am intrat în 2020. Tocmai de aceea, încă de la debutul pandemiei, am încercat să fim în permanentă legătură cu clienții noștri, dar și cu potențialii clienți, să înțelegem impactul noii realități asupra lor și să vedem cum le putem fi alături și cum putem să ne adaptăm produsele la noul lor mod de a vedea lucrurile, de a încerca să își construiască o anumită stabilitate financiară. Cu noile pachete Aegon de Viitor ne propunem să aducem un plus de siguranță într-o perioadă atât de turbulentă, prin sumele mai mari pe care clienții pot conta atunci când vor avea cea mai mare nevoie, în caz de accident sau alte situații neprevăzute.

Pentru că este vorba despre asigurări de viaţă cu economisire, dobânzile garantate la economii plus participarea la profitul investițional sunt elemente cheie prin care contribuim la stabilitatea financiară pe termen lung a clienților noștri. De asemenea, pentru acei români care sunt obișnuiți să economisească folosind un mix de instrumente financiare, asigurarea de viață și aceste noi pachete ale Aegon de Viitor pot fi o alternativă bună pentru a-și securiza economiile.”, a explicat Sînziana Maioreanu, CEO al Aegon România.

Potrivit concluziilor rezultate din cercetările derulate de Aegon România în ultimele cinci luni, 58% dintre respondenți vor ca o asigurare de viață să le ofere fondurile necesare spitalizării, 49% își doresc în primul rând ca familiile să aibă un sprijin financiar în cazul decesului lor, iar 47% își doresc să dispună de bani în caz de invaliditate din cauze medicale. Noile pachete Aegon de Viitor au fost construite plecând de la aceste nevoi și oferă economisire cu dobândă garantată de 2,8% în primii șapte ani și participare la profitul investiţional. Sumele suplimentare alocate pentru evenimente neprevăzute includ intervențiile chirurgicale din accident, pentru care persoana asigurată poate primi până la 60.000 lei și spitalizarea în urma unui accident, situație în care persoana asigurată primește 200 lei pe zi. Suma asigurată pentru deces este de 50.000 de lei pentru pachetul Super și 100.000 de lei pentru pachetul Ultra.

De asemenea, durata minimă a asigurării este de 10 ani în cazul pachetului Ultra și de 12 ani pentru pachetul Super, cu o primă totală lunară minimă începând de la 550 lei.

Aegon România face parte dintr-unul dintre cele mai mari grupuri financiare din lume, specializat în asigurări de viață, planuri de pensie și soluții pentru investiții. Aegon are, la nivel mondial, o tradiție de peste 175 de ani și este prezent în peste 20 de țări. În total, cei peste 28.000 de angajați ai companiei oferă servicii financiare pentru aproximativ 30 de milioane de clienți din Europa, Asia și America. Aegon a intrat pe piața din România în 2007, prin compania de pensii private, și în 2008 prin compania de asigurări de viață. În prezent, Aegon are în România peste 1 milion de clienți și 150 de angajați.

Related posts

Spălătoria auto self-service, generatoare de venit pasiv pe timp de criză

Tirdea Ionut

Concernul Alu Menziken a inaugurat fabrica de la Medieșu Aurit, investitie de peste 50 mil. euro

redactia

[Enjoy Transylvania!] UMCH: University Targu Mures Medical Campus Hamburg

Transilvania Business

Parteneriat la Sibiu: Dent Estet și Polisano oferă investigații stomatologice prin pachetul One Day Check-Up

Papuc Irina

Autostrada Târgu-Mureș – Borș, noi tronsoane în licitație

Stefana Muresan

Microîntreprinderile și IMM-urile vor putea accesa 25 de milioane de euro pentru inovare și dezvoltare de clustere

Stefana Muresan

Premieră: Pacienți cu ocluzie coronariană totală cronică, salvați prin două intervenții complexe la Spitalul Monza-Ares Cluj Napoca

Stefana Muresan

Prima cafenea 5 to go s-a deschis la Sibiu. Cea mai accesată franciză românească planifică deschiderea a 100 de locații noi

Ligia Voro

Gazprom a găsit petrol în Timiș şi va începe producţia experimentală

Stefana Muresan

Fermierii bihoreni, pe locul doi pe țară la solicitări de subvenții de la APIA

Traian Dan

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA finalizează primul spital privat cu servicii integrate din Cluj

redactia

Conferință Anuală a FBN România – 29 octombrie 2018, București, Athenee Palace Hilton

redactia

O afacere de familie românească, cu produse lactate 100% naturale, a deschis primul magazin la Alba Iulia

redactia

Cum a crescut cifra de afaceri din industria românească în 10 luni

Papuc Irina

Premieră în Cluj-Napoca: Liberty Multirotor Racing 2017

Stefana Muresan

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani pot solicita teren gratuit de la Primărie pentru a-şi construi o locuinţă

redactia

Rețeaua Marty și-a redeschis terasele, însă restaurantele mai așteaptă

Nora Dumitrescu

Casta.eu: Militari, Titan și Berceni, cartierele cu cele mai multe apartamente scoase la vânzare în ultimele 3 luni. Peste 1.500 de proprietari au cerut ofertă instant prin serviciul InstaBuy

Ion Surdu

Exemplu de succes: Blaj – au fost atrași investitori și s-a dezvoltat, după ce șomajul ajunsese la 25%

redactia

Prima ședință de consiliu local în sistem videoconferință

Nora Dumitrescu

Street Food Festival revine la Oradea în perioada 9 – 11 octombrie 2020

Traian Dan

CTP continuă extinderea la nivel național și internațional, în 2018

Ionut Oprea

Sesiune regională de informare în cadrul programului “Dezvoltarea IMM-urilor din România”

Stefana Muresan

Compa Sibiu, afaceri de aproximativ 41 mil. euro, în T 1

Stefana Muresan

Leave a Comment