Fără categorie Lideri si afaceri Ultimele stiri

Sondaj: 55% dintre români sunt interesați să încheie o asigurare de viață, în contextul generat de pandemie

Cercetările recente derulate de Aegon România arată faptul că 55% dintre respondenţii unui studiu al companiei consideră că în contextul actual, marcat de pandemie, este necesară încheierea unei asigurări de viață.

Rezultatele studiilor evidențiază ca principale temeri ale celor chestionați sănătatea și nesiguranța climatului economic și deci a locurilor de muncă. Peste 60% dintre români s-au declarat în această perioadă mai îngrijorați decât de obicei pentru starea de sănătate proprie și a celor apropiați. În acest context, Aegon România a lansat recent două noi pachete pentru asigurarea de viață cu economisire Aegon de Viitor. Pachetele Super și Ultra ale asigurării Aegon de Viitor, disponibilă exclusiv în Alpha Bank, au fost gândite pentru a mări sprijinul pe care te poți baza în cazul unor accidente, care pot duce la necesitatea unor intervenții chirurgicale sau internări. De asemenea, pachetele au fost prevăzute și pentru a crește sumele economisite, de care clienții și familiile acestora vor putea beneficia la finalul perioadei contractuale, pentru educația copiilor sau pentru a-și menține un standard optim de viață și după pensionare.

“Cu toții am fost puternic afectați de criza generată de noul coronavirus, iar cuvinte precum instabilitate, nesiguranță, incertitudine au apărut mai des în viața noastră decât am fi putut să ne imaginăm atunci când am intrat în 2020. Tocmai de aceea, încă de la debutul pandemiei, am încercat să fim în permanentă legătură cu clienții noștri, dar și cu potențialii clienți, să înțelegem impactul noii realități asupra lor și să vedem cum le putem fi alături și cum putem să ne adaptăm produsele la noul lor mod de a vedea lucrurile, de a încerca să își construiască o anumită stabilitate financiară. Cu noile pachete Aegon de Viitor ne propunem să aducem un plus de siguranță într-o perioadă atât de turbulentă, prin sumele mai mari pe care clienții pot conta atunci când vor avea cea mai mare nevoie, în caz de accident sau alte situații neprevăzute.

Pentru că este vorba despre asigurări de viaţă cu economisire, dobânzile garantate la economii plus participarea la profitul investițional sunt elemente cheie prin care contribuim la stabilitatea financiară pe termen lung a clienților noștri. De asemenea, pentru acei români care sunt obișnuiți să economisească folosind un mix de instrumente financiare, asigurarea de viață și aceste noi pachete ale Aegon de Viitor pot fi o alternativă bună pentru a-și securiza economiile.”, a explicat Sînziana Maioreanu, CEO al Aegon România.

Potrivit concluziilor rezultate din cercetările derulate de Aegon România în ultimele cinci luni, 58% dintre respondenți vor ca o asigurare de viață să le ofere fondurile necesare spitalizării, 49% își doresc în primul rând ca familiile să aibă un sprijin financiar în cazul decesului lor, iar 47% își doresc să dispună de bani în caz de invaliditate din cauze medicale. Noile pachete Aegon de Viitor au fost construite plecând de la aceste nevoi și oferă economisire cu dobândă garantată de 2,8% în primii șapte ani și participare la profitul investiţional. Sumele suplimentare alocate pentru evenimente neprevăzute includ intervențiile chirurgicale din accident, pentru care persoana asigurată poate primi până la 60.000 lei și spitalizarea în urma unui accident, situație în care persoana asigurată primește 200 lei pe zi. Suma asigurată pentru deces este de 50.000 de lei pentru pachetul Super și 100.000 de lei pentru pachetul Ultra.

De asemenea, durata minimă a asigurării este de 10 ani în cazul pachetului Ultra și de 12 ani pentru pachetul Super, cu o primă totală lunară minimă începând de la 550 lei.

Aegon România face parte dintr-unul dintre cele mai mari grupuri financiare din lume, specializat în asigurări de viață, planuri de pensie și soluții pentru investiții. Aegon are, la nivel mondial, o tradiție de peste 175 de ani și este prezent în peste 20 de țări. În total, cei peste 28.000 de angajați ai companiei oferă servicii financiare pentru aproximativ 30 de milioane de clienți din Europa, Asia și America. Aegon a intrat pe piața din România în 2007, prin compania de pensii private, și în 2008 prin compania de asigurări de viață. În prezent, Aegon are în România peste 1 milion de clienți și 150 de angajați.

Related posts

CBRE consiliază închirierea a 18.000 mp de spații industriale în Timișoara

Papuc Irina

Street Food Festival revine la Oradea în perioada 9 – 11 octombrie 2020

Traian Dan

Neon Lighting, înlocuită de Avril pe “strada Clujului”

Nora Dumitrescu

Compania germană Mennekes, cu venituri de peste 100 mil. euro, își deschide firmă la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Marile probleme ale Clujului: prețurile proprietăților, mobilitatea și salariile

Nora Dumitrescu

Britanicii de la Endava înrolează 100 de IT-iști în România

Nora Dumitrescu

ANSWEAR.ro anunță o creștere de 50% în S1 2019

Ligia Voro

Bursa de la Bucureşti a închis în scădere puternică pe toţi indicii bursieri

redactia

Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, pregătit pentru acreditarea activității de transplant de inimă

Papuc Irina

Domul Catolic din Timișoara, reabilitat cu fonduri europene. Investiții de peste 21 mil. lei

redactia

Încă un pas pentru realizarea drumului expres Oradea – Arad

Traian Dan

Fundația Noi Orizonturi și Rotary Club Satu Mare lansează proiectul „Școala care ne unește” pentru dezvoltarea și promovarea școlilor comunitare

redactia

Avertisment pe autostrada Sălaj – Cluj: multe alunecări de teren active

Nora Dumitrescu

Biofarm are de recuperat aproape 200 de mii de lei de la Relad

Ligia Voro

SEE Supply Chain & Logistics Forum & Expo, 31 octombrie @București

Ligia Voro

Simon Maurer vorbește în premieră despre proiectul Maurer Residence din Târgu-Mureș

redactia

Frigonet Logistics a intrat pe piața de logistică și transport național cu temperatură dublu controlată, în urma unei investiții de 500.000 euro

redactia

FOTO: CardioNET, motor al dezvoltării tinerei generații de cardiologi

Ligia Voro

Timișoara Fashion Week

Ligia Voro

Trei noi oportunități de finanțare europeană pentru agricultori în luna iunie: 57 de milioane de euro disponibili

Ion Surdu

Salariul minim brut pe economie va crește cu 3%, până la 2.300 de lei/lună

Traian Dan

Colliers a consiliat Nepi Rockcastle în vânzarea strategică a portofoliului de birouri pentru peste 300 milioane euro

Papuc Irina

„Ambulanța pentru Monumente” a câștigat premiul publicului în cadrul Premiilor Europene pentru Patrimoniu

Ion Surdu

Grand Park Sud își face showroom pe șantier

Nora Dumitrescu

Leave a Comment