Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cartierele Zalăului vor fi regenerate cu 30 de milioane de euro

Administrația zălăuană are pregătit un proiect pe fonduri europene, de 30 de milioane de euro, care vizează regenerarea urbană a cinci cartiere ale municipiului.

Pe măsură ce modernizarea principalelor artere rutiere din oraș se apropie de finalizare, vor urma lucrări de regenerare urbană în zonele adiacente străzilor Simion Bărnuțiu, Voievod Gelu, Avram Iancu.

De asemenea, în aceste zone se va reface iluminatul public, va fi amplasat mobilier stradal nou (coșuri de gunoi, băncuțe, balustrăzi, amenajări diverse, spații de parcare) și vor fi amenajate în subteran punctele de colectare a deșeurilor menajere.

Municipalitatea are pregătit un proiect pe fonduri europene, în valoare de peste 30 de milioane de euro, care va trata cartierele Simion Bărnuțiu, Dumbrava 1, Dumbrava 2, Dumbrava Nord și Brădet.

În cartierele Stadion, Porolissum, Centru, unde sunt realizate astfel de lucrări prin societatea publică Citadin, strategia municipalității este de a continua lucrările de regenerare urbană cu bani de la bugetul local.

Consider că aceste tipuri de lucrări trebuie continuate indiferent de cine va administra orașul, pentru că sunt lucrări importante pentru zălăuani și care vor schimba în bine fața orașului”, apreciază viceprimarul Teodor Bălăjel.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul își face patru parkinguri cu zonă verde

Articolul următor

Fațadele exterioare și acoperișul Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea, reabilitate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share