Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turismul maramureșean reîncepe angajările. Pe malul Firizei

Complexul turistic Căprioara, din județul Maramureș, a declanșat o campanie de recrutare de personal.

Posturile scoase la concurs sunt de ajutor de ospătar, ajutor la bucătărie și la curățenie, în sistem full time sau alternativ: o săptămână de lucru, una liberă. Acestora li se oferă cazare, masă, transport gratuite, dar și alte facilități disponibile în cadrul complexului.

Proprietarii au precizat că se așteaptă la tineri fără obligații, pricepuți în gospodărie, dispuși să învețe”. Salariul de pornire pentru posturile disponibile este de 2.000 de lei, însă acesta va crește considerabil dacă noii angajați vor confirma prin calitățile lor, promit inițiatorii afacerii.

Complexul Căprioara se află pe malul lacului de acumulare Firiza, la 10 km de Baia Mare, și dispune de spații de cazare și piscină, fiind o pensiune de familie unde patronii sunt angajați. Aceasta are două clădiri de 2-3* și o clădire nouă de 3+*, cu 26 de camere și 57 de locuri.

Guvernul va lua în această săptămână o decizie în privința redeschiderii restaurantelor, în anumite condiții, propunerea fiind de 1 septembrie. „Cu atât mai mult se va termina sezonul estival, va fi din ce în ce mai greu ca hotelurile din zona montană să poată să servească masa pe terasă”, a precizat premierul Ludovic Orban.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Apar fabrici austriece de materiale de construcții la Cluj și Arad

Articolul următor

Ministrul agriculturii s-a întâlnit cu legumicultorii clujeni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share