Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un drum turistic din Cluj va fi modernizat

Lucrările derulate pe Drumul Județean nr. 103Z Sălicea (DJ 107R) – Micești – Tureni (DJ 103G) au intrat în faza de asfaltare.

Consiliul Județean (CJ) Cluj a anunțat faptul că pe DJ 103Z Sălicea (joncțiunea cu DJ 107R) – Micești – Tureni (joncțiunea cu drumul județean DJ 103G), recent preluat în administrare de forul administrativ județean, a început asfaltarea.

“Sunt convins că foarte mulți clujeni vor aprecia calitatea drumului, la finalul lucrărilor, în special cei care aleg să petreacă timpul liber în natură, în imediata apropiere a Clujului, dar nu numai“, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Lucrările de întreținere vizează un sector de drum în lungime de 19 km, de la kilometrul 0+000 la kilometrul 18+975. În această primă etapă, lucrările de asfaltare vizează sectorul cuprins între pozițiile kilometrice 0+000 și 2+350.

În această zonă există o minigrădină zoologică, mai multe complexe turistice și de agrement, dar și atracții precum Cheile Turzii sau Cheile Turenilor.

Total
25
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ministrul agriculturii s-a întâlnit cu legumicultorii clujeni

Articolul următor

Unitatea de afaceri Appleton din Cluj, transferată în parcul logistic Urbano

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
25
Share