Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Unitatea de afaceri Appleton din Cluj, transferată în parcul logistic Urbano

Emerson, companie globală de tehnologie, inginerie și producție cu sediul în SUA, a semnat un contract pe 10 ani pentru închirierea unui spațiu într-o locație nou construită în Urbano Cluj Vest, unde va fi relocată unitatea sa de afaceri Appleton.

Aceasta activează acum în parcul industrial public Tetarom II din Cluj-Napoca. Noua locație închiriată pentru Appleton va include 6.000 mp pentru birouri și activități de producție, oferind un spațiu mai mare față de cea actuală.

„Prin relocarea Appleton în noua locație oferim un spațiu mai nou și mai mare care să răspundă nevoilor clienților săi. Totodată, vrem să pregătim spațiul eliberat în urma mutării pentru oportunități viitoare de creștere a afacerii”, a precizat Alina Negru, directorul general al Emerson Cluj.

Mutarea sediului Appleton va începe în octombrie și va fi gata până la sfârșitul anului. Toți angajații Appleton Cluj vor fi transferați la noua locație. Appleton este un producător global de componente electrice și produse de iluminat pentru medii industriale și periculoase.

„Emerson este cel mai nou chiriaș al parcului industrial Urbano Parks, un proiect strategic pentru zona Clujului. Spațiile de lucru bine definite și fluxurile de acces controlate sunt gândite pentru a asigura securitatea oamenilor și a bunurilor.

Printre principalele beneficii ale parcului nostru industrial se numără standardele ridicate ale materialelor folosite și ale soluțiilor implementate. Sunt foarte încrezător că Emerson va găsi în Urbano Parks flexibilitatea, sprijinul și serviciile necesare pentru a se putea concentra cu ușurință asupra activitățiilor sale”, a spus Daniel Paraschiv, cofondatorul Urbano Parks.

Emerson are 2.700 de angajați în Cluj-Napoca, iar valoarea investițiilor pe care a făcut-o aici din anul 2006 este de 150 de milioane de dolari. Grupul are sediul în St. Louis, Missouri (SUA).

Urbano Parks este un dezvoltator imobiliar industrial fondat de Mircea Ilea, Daniel Paraschiv și Șerban Alexandru Paul. Parcul este situat la Gilău, pe 16.500 mp de spații de producție ușoară, depozite și birouri. Alți 9.000 mp pentru spații industriale din clasa A sunt în construcție.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un drum turistic din Cluj va fi modernizat

Articolul următor

Schimbări în staff-ul Vitacom Electronics. Aviva Vita, director administrativ

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share