Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Băimărenii de la Electro Sistem, solicitați de Lidl și Cora

Producătorul şi furnizorul de aparate de control şi distribuţie Electro Sistem Baia Mare a realizat alimentarea cu energie electrică a mai multor magazine Lidl şi Cora.

Compania deținută de antreprenorii Ştefan Blasko (50%) şi Roland Kerekes (50%) a raportat afaceri de 96 de milioane de lei în 2019, în scădere cu 2% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor Publice (MFP).

Aceasta a avut un profit net anual de 3,7 milioane de lei, în creştere cu 8,5% faţă de anul precedent, şi 343 de angajaţi, potrivit MFP. Electro Sistem realizează puncte de alimentare, utilizate în reţelele electrice de distribuţie în cablu, urbane sau rurale, pentru alimentarea pe medie tensiune.

Punctele de alimentare pot fi utilizate şi în cazul parcurilor fotovoltaice pentru racordarea la sistemul energetic naţional. Prin Electro Sistem Deutschland (ESD), companie membră a grupului, societatea băimăreană a furnizat posturile de transformare pentru cel mai mare parc fotovoltaic din Olanda.

Compania germană Ib Vogt – partener direct al ESD şi HSH Nordbank au încheiat o înţelegere financiară de 47 milioane de euro pentru realizarea parcului fotovoltaic Solarpark Scaldia (54 MW), situat în Zeeland (Olanda).

Pe plan local, Electro Sistem a realizat alimentarea cu energie electrică a mai multor magazine Lidl şi Cora, dar şi extinderea reţelelor de distribuţie energie electrică în parcului industrial Arc Parc Dej.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

În următoarele 16 luni, aproape 500.000 mp de birouri moderne în București și orașele regionale

Articolul următor

O nouă centură ocolitoare la Cluj, în conurbația Turda - Câmpia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share