Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Animawings duce turiştii bănăţeni, de la Timişoara direct pe plajele din Egipt, la Hurghada

De duminică, turiștii din zona de vest a țării pot zbura direct, cu o cursă charter de vacanță către o destinație exotică din Orientul Mijlociu, Hurghada – Egipt.

Începând de duminică, 30 august 2020, operatorii de turism vor pune la dispoziția turiștilor curse charter de vacanță spre destinația Hurghada, cu decolare de pe aeroportul Timișoara. Zborurile charter către Egipt vor fi operate de către compania aeriană Animawings, cu o frecvență pe săptămână, duminica. Aeronava aterizează la Timișoara la ora 13:40, urmând ca mai apoi să decoleze la ora 14:25 spre destinația Hurghada – unde va ajunge la ora 18:30.

Reluarea curselor charter de vacanță de pe aeroportul Timișoara către Hurghada – Egipt poate fi un moment oportun pentru pasagerii care și-au plănuit concediul în perioada următoare. Astfel, turiștii din zona de vest a țării au ocazia să își petreacă un sejur pe litoralul egiptean și să descopere istoria antică a lumii, chiar și după sezonul estival. Cu toate că ne aflăm într-o perioadă cu restricții de călătorie, plecarea în vacanță pe timp de pandemie este posibilă, atâta timp cât ținem cont de măsurile de siguranță ce se impun”, spune directorul aeroportului, Dorel Grădinaru.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

17 milioane de euro pentru IMM din zona de vest a României

Articolul următor

Autostrada Iernut – Chețani, aproape de finalizare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share