Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Încă un parc industrial în județul Bihor, la Drăgănești, în Țara Beiușului

Vinerea trecută, în cadrul ședinței de Consiliu Local, consilierii din Drăgănești și-au exprimat, în unanimitate, acordul de principiu pentru a intra în acționariatul Parcuri Industriale Bihor SA.

UAT Drăgănești își dorește intrarea în acționariat cu scopul de a dezvolta infrastructura industrială pentru Țara Beiușului. Odată ce ne parvine adresa oficială din partea Primăriei, noi vom semnala toți acționarii pentru a face demersurile necesare primirii UAT Drăgănești ca membru în Parcuri Industriale SA”, a precizat Simon Adrian, directorul Parcuri Industriale Bihor SA.

Comuna Drăgănești va pune la dispoziția societății un teren de 10,3 hectare, unde se va putea construi nou parc industrial.

Regiunea este în dezvoltare. Se construiește proiectul de infrastructură rutieră „Drumul Apusenilor”, preconizăm că în următorii 3-4 ani, zona va fi racordată la rețeaua de gaz. Câțiva investitori din Beiuș, în special transportatori, s-au interesat deja de posibilitatea amenajării unor depozite într-un spațiu bine delimitat. Pe lângă impactul social, prin crearea locurilor de muncă pentru localnici, și nu numai, avantajul amenajării unui parc industrial se va vedea și prin sumele ce vor fi colectate la bugetul local din taxe și impozite ”, a spus Ovidiu Banda, primarul comunei.

Parcuri Industriale Bihor va continua strategia de dezvoltare pentru crearea unui parc industrial în fiecare dintre microregiunile județului.

Sursa: AgențiaNewsBihor

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul cluster din educație din România apare în Ardeal

Articolul următor

Complexul Măgura, creat cu 5 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share