Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se știu constructorii pentru încă două tronsoane ale Autostrăzii Transilvania

În ziua în care s-a deschis tronsonul Biharia – Borș, CNAIR a anunțat rezultatul licitațiilor pentru încă două secțiuni de autostradă dintre Oradea și Cluj-Napoca.

CNAIR a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Proiectare și execuție Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Subsecțiunea 3A2: Nădășelu – Mihăiești (km 8+700-km 25+500) și Subsecțiunea 3B1: Mihăiești – Zimbor (km 0+000 – km 13+260)”.

Ofertantul desemnat caștigător este Asocierea SC SPEDITION UMB SRL – SC TEHNOSTRADE SRL – SC ELECTROMONTAJ SA, cu preţul de 1.390.614.495,32 Lei fără T.V.A.

Durata contractului este de 36 de luni, din care: 12 luni perioada de proiectare și 24 de luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este60 de luni.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunerea eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

CNAIR a mai anunțat că sâmbătă, 5 septembrie 2020, la sediul Primăriei din comuna Marca, județul Sălaj, începând cu ora 10.00, în prezența ministrului Lucian Bode va avea loc semnarea contractului de “Proiectare și execuție- Secțiunea 3B5 Nușfalău – Suplacu de Barcău”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
După deschiderea în cadrul IRUM al centrului de cercetare și dezvoltare utilaje agricole și forestiere iFor, unic la nivel privat în Estul Europei, am continuat procesul de dezvoltare a echipei de ingineri.

Elite în business. Județul Mureș. MOȘTENITORII. Andrei Oltean, director de dezvoltare IRUM SA: „Pentru a avea produse competitive la nivel mondial, este nevoie de o muncă în zona de cercetare și dezvoltare”

Articolul următor

Elite în business. Județul Mureș. MOȘTENITORII. Horațiu Sebastian Călugăr, proprietar și administrator CIS GAZ SA: „Dacă ţi-ai asumat un lucru, trebuie să ai puterea şi onoarea să îl duci până la capăt, indiferent de rezultat”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share