Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nou lider în economia Maramureșului. Aramis bate Eaton

Fabrica de mobilier Aramis Invest a depășit anul trecut la cifra de afaceri producătorul de echipamente electrice Eaton Electro Producție.

Cele două firme sunt singurele din județul Maramureș care înregistrează de trei ani consecutiv o cifră de afaceri de peste 1 miliard de lei, conform 2M News. În clasamentul național al companiilor controlate de antreprenori români, Aramis s-a situat pe locul 14.

Aramis (foto) este cel mai important producător și exportator de mobilă din România și fabrică în special pentru IKEA, fiind cel mai mare furnizor de mobilă local pentru concernul suedez. Societatea este controlată de antreprenorii români Vladimir Iacob (60%) şi Marius Șelescu (40%), fiind cel mai mare angajator din Maramureș, cu 4.368 de angajați.

Eaton Electro Producție SRL (fosta Moeller Electric) este reprezentanta în România a concernului Eaton, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente electrice de joasă tensiune și de soluții de automatizare, ce include brandurile Moeller, Holeck, Westinghouse, Cutler Hammer.

Compania cu capital integrat german este condusă de Pamela Voichița Pop, iar președinte al Consiliului de Administrație al Eaton Corporation este americanul Craig Arnold. Fabrica de asamblare din Sârbi-Fărcașa este parte a reţelei de producţie din divizia Power Distribution a grupului și are 2.143 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Endava a dezvoltat pro bono aplicația mobilă pentru Via Transilvanica

Articolul următor

Zalăul se modernizează cu 238 de milioane de la UE

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share