Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ACI a preluat amplasamentul viitoarei Săli Polivalente Turda

Încep lucrările de construire a Sălii Polivalente de 18 milioane de euro din municipiul Turda.

Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții (CNI) au predat amplasamentul antreprenorului care va realiza lucrările, societatea clujeană Antrepriza de Construcții și Instalații (ACI).

„Construirea sălii de sport competițională de nivel internațional este unul dintre cele mai importante obiective de investiții din orașul nostru. Aceasta va fi construită pe str. Stadionului nr. 14, în proximitatea bazinului de înot, și a stadionului municipal și va avea o capacitate de 3.320 de locuri. Investiția se ridică la aproape 18 milioane de euro și este realizată de CNI”, a precizat municipalitatea.

ACI mai efectuează în această perioadă lucrările de amenajare a tribunelor la Stadionul Arcul de Triumf din București, în valoare de 136 de milioane de lei, dar și de proiectul de interconectare a magistralei de transport al gazului Iași – Ungheni – Chișinău, faza a doua, de 38 de milioane de euro.

Societatea a colaborat la construirea mai multor obiective importante din țară, inclusiv centrala nucleară de la Cernavodă. Alte proiecte au fost contractate în străinătate (Germania, Rusia, Egipt, Libia), dar are și lucrări reprezentative pentru Cluj-Napoca, în special Cluj Arena. Societatea deține filiale ce desfășoară activități de construcții în Germania și Irak.

Total
14
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Spaniolii de la Pinearq vor proiecta centrul de transplant de la Cluj

Articolul următor

Zalăul va avea transportul public exclusiv electric

Citește și:
Citeste mai mult

De la Satu Mare, la nivel național

Samus Lact vrea să rezolve problemele din sectorul taurin de la nivel național prin înființarea UNCST –  BOVICOOP.…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
14
Share