Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ACI a preluat amplasamentul viitoarei Săli Polivalente Turda

Încep lucrările de construire a Sălii Polivalente de 18 milioane de euro din municipiul Turda.

Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții (CNI) au predat amplasamentul antreprenorului care va realiza lucrările, societatea clujeană Antrepriza de Construcții și Instalații (ACI).

„Construirea sălii de sport competițională de nivel internațional este unul dintre cele mai importante obiective de investiții din orașul nostru. Aceasta va fi construită pe str. Stadionului nr. 14, în proximitatea bazinului de înot, și a stadionului municipal și va avea o capacitate de 3.320 de locuri. Investiția se ridică la aproape 18 milioane de euro și este realizată de CNI”, a precizat municipalitatea.

ACI mai efectuează în această perioadă lucrările de amenajare a tribunelor la Stadionul Arcul de Triumf din București, în valoare de 136 de milioane de lei, dar și de proiectul de interconectare a magistralei de transport al gazului Iași – Ungheni – Chișinău, faza a doua, de 38 de milioane de euro.

Societatea a colaborat la construirea mai multor obiective importante din țară, inclusiv centrala nucleară de la Cernavodă. Alte proiecte au fost contractate în străinătate (Germania, Rusia, Egipt, Libia), dar are și lucrări reprezentative pentru Cluj-Napoca, în special Cluj Arena. Societatea deține filiale ce desfășoară activități de construcții în Germania și Irak.

Total
14
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Spaniolii de la Pinearq vor proiecta centrul de transplant de la Cluj

Articolul următor

Zalăul va avea transportul public exclusiv electric

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
14
Share