Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Taparo și-a lansat divizia medicală din Maramureș

Țara Lăpușului se mândrește cu cea mai mare fabrică de textile medicale și echipamente de protecție din România, una dintre cele mai mari din Europa.

Pentru a marca acest lucru, a avut loc lansarea noii divizii, la sediul fabricii. Cu acest prilej au fost vizitate secțiile de producție, au fost oferite detalii legate de funcționarea noilor linii tehnologice, au fost prezentate produsele care se realizează și s-au purtat discuții cu echipele de management, dar și cu personalul Techtex.  

„Am dezvoltat aici, la Târgu-Lăpuș, o nouă industrie, care dă de lucru deja la peste 300 de oameni. Am ajuns la o capacitate lunară de 40 de milioane de măști chirurgicale, 8 milioane de măști FFP2 și 2 milioane FFP3. Suntem pregătiți să onorăm orice comandă” a declarat Ioan Filip, președintele grupului Taparo.

Acesta a transmis un mesaj autorităților române. „Cumpărați măști și echipamente de protecție produse în România, pentru că prin aceste investiții banii rămân în țară! Aici, la Techtex, întreg procesul de producție se desfășoară intern, aducând valoare adăugată produsului românesc, asigurând locuri de muncă și contribuind la bugetul statului prin taxele și impozitele plătite în țară”, a spus Filip.

Taparo, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din România, s-a reprofilat în vreme de pandemie de coronavirus pe echipamente de protecție pentru medici, avizate de autorități. 4Brands și Techtex, parte din grup, au început producția de măști, capeline, halate și botoși.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

"Mediciniștii" clujeni au pătruns în topul mondial al universităților

Articolul următor

Tranzacții imobiliare de aproape 700 milioane de euro la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share