Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sprijin de peste 525 de mii de lei pentru zootehniștii bihoreni

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, pentru cererile depuse în luna iulie 2020, aferente serviciilor prestate în luna iunie și trimestrul al II-lea 2020.

Suma totală autorizată la plată este de 15.471.469,19 lei și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru un număr de 87 de solicitanți care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare.

APIA Centrul judeţean Bihor, a autorizat la plată suma de 525.159,63 lei, pentru cererile aferente serviciilor prestate în luna iunie și trimestrul al II-lea 2020“, informează directorul executiv al APIA Bihor, Ioan Grec.

Total
21
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tranzacții imobiliare de aproape 700 milioane de euro la Cluj

Articolul următor

CEE Investment Awards & CEO Networking Forum - LIVE & ONLINE - October 28-29

Citește și:
Antrepriza Construcții și Instalații (ACI) și producătorul Holcim România au dezvăluit felul în care a luat ființă noul pod din Cluj-Napoca.
Citeste mai mult

Cum s-a născut primul pod alb din Cluj

Tehnologia noului podului care va uni cartierele Grigorescu și Mănăștur a fost explicată de producător și de constructorul…
Zi de Zi știri economice:
Total
21
Share