Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Licitație deschisă pentru atribuirea a șase parcele din Parcul Industrial Tileagd

Compania Parcuri Industriale Bihor SA a demarat procedura de licitație deschisă privind dobândirea și exercitarea dreptului de folosință asupra a șase parcele disponibile în Parcul Industrial Tileagd, situat în Localitatea Tileagd la aproximativ 17 km de Municipiul Oradea (pe drumul european E60). Parcelele sunt destinate construirii halelor și clădirilor în vederea desfășurării activităților de producție și servicii.

În urma încheierii lucrărilor de infrastructură, în cadrul Parcului Industrial Tileagd se regăsesc următoarele utilități și dotări: rețea de energie electrică; rețele de apă și apă incendiu; rețea de canalizare menajeră; rețea de canalizare pluvială; rețea de iluminat stradal și perimetral în Parcul Industrial Tileagd; rețea internă de căi de acces și de transport, aprovizionare și de distribuție bunuri pentru fiecare parcelă.

Societatea Parcuri Industriale Bihor SA urmărește ca în cadrul Parcului Industrial Tileagd viitorii rezidenți să realizeze cu preponderență activități de producție în care predomină industria prelucrătoare (cu posibilitatea concentrării pe diverse industrii de vârf), serviciile de distribuție, de depozitare de mărfuri, logistică, transport și de servicii în care predomină activitățile financiar-bancare, de consultanță, proiectare, cercetare-dezvoltare, precum și activități de administrare a afacerilor, inclusiv serviciile conexe care conferă domeniul de specializare al parcului industrial și prin care este sprijinită dezvoltarea acestor activități.

Printre condițiile impuse pentru viitorii investitori se numără: suma investită trebuie să fie minimum 60 (șaizeci) Euro/mp, raportată la suprafața totală a unității (parcelei) pentru care se depune oferta.

De asemenea, numărul locurilor de muncă nou create în Parcul Industrial Tileagd să fie de minimum 25 (conform Regulamentului de Organizare și de Funcționare al Parcului Industrial Tileagd, aflat în vigoare), și nu în ultimul rând, gradul de ocupare al terenului (pentru construcțiile cu acoperiș): minimum 20% și maximum gradul prevăzut de Planul Urbanistic Zonal aprobat prin Hotărârea Consiliului Local Tileagd nr.104/13.12.2017.

Rezidenții vor plăti Societății Parcuri Industriale Bihor SA redevența în cuantum de minim de 4,20 Euro/mp/23 de ani, pentru zona Industrie Prelucrătoare (producție) ca bază de pornire a licitației deschise, respectiv 4,60 Euro/mp/23 ani, pentru zona Servicii. La aceasta se adaugă o taxă de administrare de 0,4 euro/mp/an.

Cele șase parcele supuse procedurii de licitație deschisă sunt pretabile pentru investiții de până la 1 milion euro. În cazul investițiilor care vor depăși 1 milion de euro, Societatea Parcuri Industriale Bihor SA pune la dispoziție un al 7-lea lot, cu o suprafață de 2,11 hectare care va face obiectul negocierii directe pentru ocuparea acestuia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parteneriat în vederea realizării drumului expres Oradea – Arad

Articolul următor

Ministerul Culturii finanțează lucrările interioare la Palatul Greco –Catolic Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share