Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania clujeană Cyscale a fost listată pe SeedBlink

Startup-ul de soluții de securitate a datelor salvate în cloud Cyscale Cluj s-a listat pe SeedBlink, cea mai mare platformă de crowdfunding din Europa de Sud-Est.

“Listarea ne va ajuta să ne mărim echipa tehnică și de vânzări și să facem primii pași către străinătate. Cu un produs foarte bun și o echipă puternică de vânzări sperăm să ne îndeplinim obiectivul: de a susține companiile să se diferențieze prin digitalizare. Tehnologia cloud și protecția datelor în cloud pot face acest lucru”, a spus Ovidiu Cical, CEO al Cyscale.

Compania dorește să obțină 300.000 de euro prin listarea pe platforma adresată startup-urilor de tehnologie. Cyscale a fost fondată în 2018 de către Ovidiu și Laura Cical, Manuela Țicudean, Andrei Milaș. Ea dezvoltă soluții software pentru protecția informațiilor salvate în cloud și realizează analize de risc a acestor date.

Conducerea companiei estimează că va obține 300.000 de euro, dintre care 200.000 de la investitorii SeedBlink și 100.000 de la fondul de capital GapMinder, ca lead investor. Suma urmează să fie investită în dezvoltarea echipei tehnice și de marketing & vânzări, dar și pentru extindere în SUA, Germania, Anglia, Olanda.

Cofondatorii au investit 100.000 de euro în doi ani de la lansare. Cyscale valorează 2 milioane de euro, însă ei estimează că în 2023 ar putea ajunge la 30 de milioane. “Vrem să fim una dintre cele mai mai mari companii de cloud security”, explică Ovidiu Cical. Cyscale va aplica pentru fonduri europene nerambursabile de 2,8 milioane de euro în cadrul programului Orizont 2020.

Banii vor fi alocați pentru cercetare și dezvoltare. Câștigarea de conturi noi, în special din străinătate, va duce veniturile la 3 milioane de euro la finalul lui 2023 și la 15 milioane în 2025. 90% din veniturile Cyscale în 2025 vor fi generate de clienți din străinătate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Două drumuri din Sălaj, modernizate cu banii Europei

Articolul următor

Câmpia Turzii are proiecte Smart City de 40 de milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

HR-iștii s-au suit în Dealul Clujului

O comunitate a profesioniștilor din resursele umane prinde contur la Cluj prin intermediul unor evenimente nonconformiste de socializare.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share