Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Peste 3.000 de pești în zona de acvaristică din magazinul Hornbach din Oradea

Noul magazin deținut de Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii și grădinărit, în Oradea va fi inaugurat în această toamnă și va găzdui peste 3.000 de pești din circa 200 de specii diferite.

Magazinul nostru dorește să răspundă tuturor cerințelor clienților și, drept urmare, oferim o gamă cât mai largă de produse în toate departamentele, inclusiv în cel de acvaristică și ZOO, special amenajat pentru iubitorii de animale. Tocmai din acest motiv, Hornbach este singurul retailer de materiale de construcţii şi grădinărit din România care dedică o suprafaţă specială unor astfel de game de produse“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Acesta a subliniat că zona de acvaristică constă într-o suprafață în care pot fi regăsite toate elementele necesare amenajării unui acvariu, de la partea tehnică la cea decorativă. De asemenea, clienții pot găsi aici o expoziție cu acvarii – atât modele aflate pe stoc, cât și modele disponibile la comandă specială, bazine cu pești de acvariu, dar și de iaz, și unele cu plante acvatice. Această zonă ocupă aproximativ 150 mp din totalul de 450 mp dedicat departamentului ZOO.

Clienții Hornbach vor putea achiziționa din noul magazin pești din peste 200 de specii diferite, printre care se numără Neon, Guppy, carasul auriu, peștele sanitar și Betta, unele dintre cele mai cerute de către clienții români. Pe lângă pești, în cadrul zonei de acvaristică vor fi disponibile și specii de broaște țestoase, crabi, melci, creveți și raci.

Cei peste 3.000 de pești din noul magazin Hornbach din Oradea vor fi găzduiţi în 27 de acvarii și 6 bazine, care însumează peste 14.000 de litri de apă. În afară de aceștia, vor fi disponibile acvarii, articole dedicate tehnicii de acvariu, un sortiment vast de decorațiuni, nisip, soluții de iluminat (neoane și LED) și plante.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

The winners of the MIPIM Awards 2020 are...

Articolul următor

Telekom instalează sistemul de identificare a locurilor de parcare libere la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share