Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Speedwell a obținut autorizația de construire pentru The Ivy – ansamblul rezidențial din nordul Bucureștiului

Speedwell a obținut autorizația de construire pentru The Ivy, ansamblul rezidențial localizat în Băneasa, București. De la lansarea vânzărilor, în luna februarie a acestui an, 45% din stocul disponibil a fost vândut.

The Ivy oferă un total de 800 de unități, de la studiouri, la apartamente de 2, 3 și 4 camere, amplasate în 10 clădiri cu un regim de înălțime de P + 6, construite pe un teren de 5 hectare.

Localizat în nordul Bucureștiului, pe Strada Jandarmeriei, în apropierea pădurii Băneasa, proiectul beneficiază de o conexiune rapidă și acces facil către centrul orașului, zonele de business și Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Ansamblul a fost proiectat pentru a obține certificarea BREEAM Excellent, contribuind la sănătatea și confortul locuitorilor prin construirea de clădiri sustenabile care protejează resursele naturale – un principiu esențial pentru toate dezvoltările Speedwell. Mai mult, rezidenții ansamblului vor avea acces la o varietate de facilități concepute pentru un stil de viață modern: restaurant, piscină, grădiniță, centru de fitness și magazine.

Speedwell colaborează cu divizia de rezidențial a companiei de consultanță imobiliară Knight Frank România pentru vânzarea apartamentelor.

The Ivy este al doilea proiect Speedwell care a obținut recent autorizația de construire în aceeași zonă, primul fiind clădirea de birouri MIRO. Compania a creat un concept prin care viața personală și cea profesională se întâlnesc prin dezvoltarea proiectului MIRO, situat la distanță de mers pe jos de The Ivy. Acesta pune la dispoziția chiriașilor spații de birouri clasa A cu rating BREEAM Excellent, certificare WELL și diverse facilități.

Obținerea autorizației de construire marchează o etapă importantă în evoluția proiectului, având în vedere faptul că ne apropiem de transformarea conceptului în realitate. Ne bucurăm să vedem un interes atât de mare pentru The Ivy. Suntem convinși că designul conceptului alături de nivelul ridicat de calitate a vieții vor crea o comunitate puternică și dinamică.” a declarat Didier Balcaen, CEO și Co-Fondator Speedwell.

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea, alături de cele două proiecte din nordul capitalei, menționate mai sus.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Telekom instalează sistemul de identificare a locurilor de parcare libere la Cluj

Articolul următor

Să ne imaginăm ce vor aduce următoarele decenii, extrapolând de la realizările din prezent-Alexander Simionescu, RTR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share