București Real Estate Slider Ultimele stiri

AFI Europe inaugurează AFI Park Brașov și întâmpină noii chiriași: Siemens și NTT Data

 AFI Park Brașov, cel mai nou proiect de birouri dezvoltat de AFI Europe Romania, își deschide porțile pentru noii chiriași: Siemens Romana și NTT Data. În prezent, clădirea de birouri Clasa A cu o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 8,300 mp atinge un grad de ocupare de 55%, înainte de lansarea oficială.

AFI Park Brașov face parte din proiectul mixt AFI Brașov, situat în centrul orașului, care îmbină un centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 45.000 mp și 2 clădiri de birouri Clasa A. Prima clădire de birouri are 12 etaje și 15.000 mp suprafață închiriabilă, iar a doua fază a proiectului planifică să adauge o suprafață închiriabilă de 10.000 mp. Proiectul cuprinde clădiri de birouri verzi și sustenabile, certificate LEED Gold.

Prin acest proiect, AFI Europe România continuă să își arate încrederea în sinergia dintre cele două tipuri de utilizare – retail și birouri – proiecte mixte care oferă o serie de beneficii atât chiriașilor clădirilor de birouri, cât și chiriasilor centrului comercial. Toți angajații companiilor chiriașe în AFI Park Brașov pot beneficia de avantajele programului AFI Club, care oferă o gamă largă de facilități și reduceri între 10% si 30% la restaurantele din food court și la serviciile oferite de retailerii din mall.

“AFI Park Brașov este un proiect de referință, cu o locație excelentă în oraș, destinat companiilor din domeniile IT&C și BPO, precum și organizațiilor multinaționale care vor să le ofere angajaților un mediu de lucru și un stil de viață mai bun. Suntem mândri că avem deja alături de noi două companii importante, precum Siemens și NTT Data și în continuare ne oferim sprijinul tuturor chiriașilor din AFI Park Brașov pentru a crea mediul de lucru perfect pentru angajații lor. Aducem în Brașov spații de birouri clasa A, ultra moderne, cu o serie întreagă de facilități pentru chiriași. De exemplu, pe lângă avantajele poziționării, conexiunii și unei priveliști excelente, avem un program de loialitate de succes în toate proiectele noastre de birouri, AFI Club, care acordă chiriașilor reduceri la restaurantele și serviciile din centrul comercial AFI Brașov”, a declarat Emma Toma, Head of Office Division, AFI Europe Romania.

 

Investiția totală în proiect, incluzând centrul comercial și prima clădire de birouri, se ridică la aproximativ 148 milioane Euro.

Siemens este una dintre cele mai importante companii de tehnologie din România al cărei nume este, de 114 ani în România, sinonim cu realizări tehnice, inovație, calitate și încredere. Siemens operează în prezent 4 fabrici și 6 centre de cercetare-dezvoltare și hub-uri regionale, având peste 2.200 de angajați în România.

NTT Data este una dintre cele mai mari companii de servicii IT și integrare sisteme din lume, cu o echipă de peste 2.000 de specialiști în România și în Serbia, care livrează o varietate de proiecte în industrii diverse: industria auto, industria bancară, producție, energie și utilități, sectorul public, retail, transport și logistică.

“În această perioadă plină de provocări, noi ne menținem focusul pe business și pe oamenii noștri, în timp ce ne continuăm planurile de dezvoltare și de investiții. Noul birou din Brașov a rămas o prioritate pentru noi. Am dovedit că putem fi un business eficient și eficace și de la distanță, dar întotdeauna am dorit să oferim confort și flexibilitate în spațiile noastre de birouri. Noul mod de lucru este un mix între munca virtuală și cea de la birou; acesta va aduce performanță și stare bună de spirit, conectivitate și curaj, fără bariere, precum și relații mai bune pe termen lung, atât pentru angajatori cât și pentru angajați. Mă bucur că avem curajul de a îmbrățișa schimbarea și de a deschide noi birouri pentru colegii noștri din Brașov, oferindu-le noi spații moderne de interacțiune, în condiții de siguranță”, a declarat Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania

AFI Europe este prezenta în România din 2005. Compania a dezvoltat și gestionează AFI Cotroceni, cel mai mare și de succes mall din România și unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală și de Est. Centrul comercial se întinde pe o suprafață închiriabilă de aproape 90.000 metri pătrați (GLA) și oferă vizitatorilor săi o zonă extinsă dedicată activităților de divertisment, care include o varietate de opțiuni de petrecere a timpului liber și peste 300 de magazine ale brandurilor locale și internaționale, vizitate în medie de 50.000 de clienți pe zi.

În octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Ploiești, primul și singurul mall modern dezvoltat în centrul orașului Ploiești, în urma unei investiții de peste 50 de milioane de euro. Centrul comercial are o suprafață închiriabilă (GLA) de 34.000 de metri pătrați, disponibilă pe două etaje ce cuprind peste 100 de branduri naționale și internaționale, alături de peste 7.000 de metri pătrați de divertisment.

Adiacent, dar complet integrat centrului comercial AFI Cotroceni, AFI Europe România a dezvoltat AFI Park 1-5, cel mai nou și mai modern parc de business de clasa A din București. AFI Park oferă 70.000 metri pătrați de spații de birouri, ocupate de companii multinaționale din domeniu IT&C. Printre cele mai cunoscute companii multinaționale care au sediul în complexul de birouri se numără: Microchip Technologies, Electronic Arts, Cameron USA, SII Romania, ORTEC Central & Eastern Europe, TELUS International, Veeam Software și Dell SecureWorks.

În prezent, AFI Europe România dezvoltă în centrul orașului Brașov proiectul AFI Brașov, care include un centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 45.000 de metri pătrați și două clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 25.000 de metri pătrați. Centrul comercial si prima faza a birourilor urmează a fi livrata in toamna anului 2020.

AFI România dezvolta in prezent si AFI TECH PARK, un parc de business de clasa A cu o suprafață închiriabilă de 56.000 de metri pătrați, aflat în apropierea hotelului J.W. Marriott și a Parlamentului României. Parcul de business va include două clădiri de birouri de înălțime redusă și un turn de birouri, care vor avea spații verzi amenajate într-o grădină centrală, proiectul fiind un campus high tech care răspunde nevoilor de extindere a companiilor IT&C din România prin oferirea unui spațiu potrivit din punct de vedere al dotărilor tehnice și al posibilităților de dezvoltare. Faza întâi a proiectului a fost livrata in 2018, urmând sa demareze lucrările la faza a doua. .

AFI City, primul proiect rezidențial al companiei în România, este dezvoltat pe un teren de 148.000 de metri pătrați din Bucureștii Noi (sectorul 1 din București). Faza I a proiectului cuprinzând 190 de apartamente si 228 locuri de parcare a fost livrata in Q2 2020. AFI City deține certificarea Green Homes acordata de Romanian Green Building Council. Proiectul este situat chiar la stația de metrou Laminorului si beneficiază de finisaje moderne de calitate, facilități în zonă, spațiu verde si loc de joaca pentru copii.

Related posts

Rectorul Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul”, prof. univ. dr. Adrian-Liviu Ivan: „Am convingerea fermă că asigurarea unui nivel cât mai ridicat al culturii de securitate reprezintă cheia gestionării riscurilor de natură cibernetică”

redactia

Viaductul de la Gilău din Autostrada Transilvania, finalizat de Tirrena Scavi

Stefana Muresan

Fabrica Electrolux din Satu-Mare, premieră mondială: primul aragaz cu funcție de gătit la abur

Stefana Muresan

ADR Vest: Prelungire cu 3 luni a apelurilor din axa 4 destinate municipiilor reședință de județ

redactia

BNR ia măsuri menite să atenueze impactul epidemiei de coronavirus asupra populației

Traian Dan

KORVETTO – NOUA soluție tehnologică pentru controlul buruienilor din cultura de rapiță”

Ligia Voro

Suport pentru industria HORECA: inginerii ATREA proiectează gratuit sistemele de ventilație cu recuperare de căldură pentru orice bucătărie profesiona

Ligia Voro

RCB ELECTRO 97, investiție într-un nou spațiu de producție

Stefana Muresan

Preşedintele Asociaţiei Aeroporturilor din România, David Ciceo: Aeroporturile trebuie conectate cu rețeaua feroviară

Stefana Muresan

Donație bancară pentru Institutul Inimii: cinci ventilatoare

Nora Dumitrescu

Camelia Șucu și Genoveva Hossu extind ClassIN în Dubai

Ionut Oprea

Finanțări europene de aproape 30 milioane de lei la Satu Mare

Traian Dan

[Enjoy Transylvania!] Visit Târgu Mureș – the eclectic cultural city

Transilvania Business

Consiliul pentru Dezvoltare Regională Vest și-a ales noua conducere

Ligia Voro

Modernizarea aeroportului din Baia Mare costă 63 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

Maramureșenii care lucrează în Italia vor să fie protejați de sindicate

Nora Dumitrescu

Colliers International îl recrutează pe Sebastian Dragomir pentru coordonarea departamentului de birouri

Ionut Oprea

6th annual CEE Investment & Green Building Awards

Cushman & Wakefield Echinox: Dublarea stocului de spații industriale și logistice în ultimii 5 ani

Ligia Voro

De la Sibiu la Cluj numai pe autostradă

redactia

Romsilva va face regenerări de pădure de 200 de milioane de lei

Nora Dumitrescu

Liber la Hotelul Privo pe malul Someșului

Nora Dumitrescu

Firmele din Regiunea Vest invitate să își prezinte nevoile printr-un chestionar inițiat de ADR Vest privind digitalizarea

Nicolae Pop

Proiect: Terenurile aflate pe traseul BRUA, scoase din circuitul agricol fără acordul proprietarilor

Stefana Muresan

Leave a Comment