Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AFI Europe inaugurează AFI Park Brașov și întâmpină noii chiriași: Siemens și NTT Data

 AFI Park Brașov, cel mai nou proiect de birouri dezvoltat de AFI Europe Romania, își deschide porțile pentru noii chiriași: Siemens Romana și NTT Data. În prezent, clădirea de birouri Clasa A cu o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 8,300 mp atinge un grad de ocupare de 55%, înainte de lansarea oficială.

AFI Park Brașov face parte din proiectul mixt AFI Brașov, situat în centrul orașului, care îmbină un centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 45.000 mp și 2 clădiri de birouri Clasa A. Prima clădire de birouri are 12 etaje și 15.000 mp suprafață închiriabilă, iar a doua fază a proiectului planifică să adauge o suprafață închiriabilă de 10.000 mp. Proiectul cuprinde clădiri de birouri verzi și sustenabile, certificate LEED Gold.

Prin acest proiect, AFI Europe România continuă să își arate încrederea în sinergia dintre cele două tipuri de utilizare – retail și birouri – proiecte mixte care oferă o serie de beneficii atât chiriașilor clădirilor de birouri, cât și chiriasilor centrului comercial. Toți angajații companiilor chiriașe în AFI Park Brașov pot beneficia de avantajele programului AFI Club, care oferă o gamă largă de facilități și reduceri între 10% si 30% la restaurantele din food court și la serviciile oferite de retailerii din mall.

“AFI Park Brașov este un proiect de referință, cu o locație excelentă în oraș, destinat companiilor din domeniile IT&C și BPO, precum și organizațiilor multinaționale care vor să le ofere angajaților un mediu de lucru și un stil de viață mai bun. Suntem mândri că avem deja alături de noi două companii importante, precum Siemens și NTT Data și în continuare ne oferim sprijinul tuturor chiriașilor din AFI Park Brașov pentru a crea mediul de lucru perfect pentru angajații lor. Aducem în Brașov spații de birouri clasa A, ultra moderne, cu o serie întreagă de facilități pentru chiriași. De exemplu, pe lângă avantajele poziționării, conexiunii și unei priveliști excelente, avem un program de loialitate de succes în toate proiectele noastre de birouri, AFI Club, care acordă chiriașilor reduceri la restaurantele și serviciile din centrul comercial AFI Brașov”, a declarat Emma Toma, Head of Office Division, AFI Europe Romania.

 

Investiția totală în proiect, incluzând centrul comercial și prima clădire de birouri, se ridică la aproximativ 148 milioane Euro.

Siemens este una dintre cele mai importante companii de tehnologie din România al cărei nume este, de 114 ani în România, sinonim cu realizări tehnice, inovație, calitate și încredere. Siemens operează în prezent 4 fabrici și 6 centre de cercetare-dezvoltare și hub-uri regionale, având peste 2.200 de angajați în România.

NTT Data este una dintre cele mai mari companii de servicii IT și integrare sisteme din lume, cu o echipă de peste 2.000 de specialiști în România și în Serbia, care livrează o varietate de proiecte în industrii diverse: industria auto, industria bancară, producție, energie și utilități, sectorul public, retail, transport și logistică.

“În această perioadă plină de provocări, noi ne menținem focusul pe business și pe oamenii noștri, în timp ce ne continuăm planurile de dezvoltare și de investiții. Noul birou din Brașov a rămas o prioritate pentru noi. Am dovedit că putem fi un business eficient și eficace și de la distanță, dar întotdeauna am dorit să oferim confort și flexibilitate în spațiile noastre de birouri. Noul mod de lucru este un mix între munca virtuală și cea de la birou; acesta va aduce performanță și stare bună de spirit, conectivitate și curaj, fără bariere, precum și relații mai bune pe termen lung, atât pentru angajatori cât și pentru angajați. Mă bucur că avem curajul de a îmbrățișa schimbarea și de a deschide noi birouri pentru colegii noștri din Brașov, oferindu-le noi spații moderne de interacțiune, în condiții de siguranță”, a declarat Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania

AFI Europe este prezenta în România din 2005. Compania a dezvoltat și gestionează AFI Cotroceni, cel mai mare și de succes mall din România și unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală și de Est. Centrul comercial se întinde pe o suprafață închiriabilă de aproape 90.000 metri pătrați (GLA) și oferă vizitatorilor săi o zonă extinsă dedicată activităților de divertisment, care include o varietate de opțiuni de petrecere a timpului liber și peste 300 de magazine ale brandurilor locale și internaționale, vizitate în medie de 50.000 de clienți pe zi.

În octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Ploiești, primul și singurul mall modern dezvoltat în centrul orașului Ploiești, în urma unei investiții de peste 50 de milioane de euro. Centrul comercial are o suprafață închiriabilă (GLA) de 34.000 de metri pătrați, disponibilă pe două etaje ce cuprind peste 100 de branduri naționale și internaționale, alături de peste 7.000 de metri pătrați de divertisment.

Adiacent, dar complet integrat centrului comercial AFI Cotroceni, AFI Europe România a dezvoltat AFI Park 1-5, cel mai nou și mai modern parc de business de clasa A din București. AFI Park oferă 70.000 metri pătrați de spații de birouri, ocupate de companii multinaționale din domeniu IT&C. Printre cele mai cunoscute companii multinaționale care au sediul în complexul de birouri se numără: Microchip Technologies, Electronic Arts, Cameron USA, SII Romania, ORTEC Central & Eastern Europe, TELUS International, Veeam Software și Dell SecureWorks.

În prezent, AFI Europe România dezvoltă în centrul orașului Brașov proiectul AFI Brașov, care include un centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 45.000 de metri pătrați și două clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 25.000 de metri pătrați. Centrul comercial si prima faza a birourilor urmează a fi livrata in toamna anului 2020.

AFI România dezvolta in prezent si AFI TECH PARK, un parc de business de clasa A cu o suprafață închiriabilă de 56.000 de metri pătrați, aflat în apropierea hotelului J.W. Marriott și a Parlamentului României. Parcul de business va include două clădiri de birouri de înălțime redusă și un turn de birouri, care vor avea spații verzi amenajate într-o grădină centrală, proiectul fiind un campus high tech care răspunde nevoilor de extindere a companiilor IT&C din România prin oferirea unui spațiu potrivit din punct de vedere al dotărilor tehnice și al posibilităților de dezvoltare. Faza întâi a proiectului a fost livrata in 2018, urmând sa demareze lucrările la faza a doua. .

AFI City, primul proiect rezidențial al companiei în România, este dezvoltat pe un teren de 148.000 de metri pătrați din Bucureștii Noi (sectorul 1 din București). Faza I a proiectului cuprinzând 190 de apartamente si 228 locuri de parcare a fost livrata in Q2 2020. AFI City deține certificarea Green Homes acordata de Romanian Green Building Council. Proiectul este situat chiar la stația de metrou Laminorului si beneficiază de finisaje moderne de calitate, facilități în zonă, spațiu verde si loc de joaca pentru copii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aerogara din Cluj va avea cale de rulare de 15 milioane euro

Articolul următor

Agricultorii sălăjeni, vizitați de ministrul Adrian Oros

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share