București Real Estate Slider Ultimele stiri

AFI Europe inaugurează AFI Park Brașov și întâmpină noii chiriași: Siemens și NTT Data

 AFI Park Brașov, cel mai nou proiect de birouri dezvoltat de AFI Europe Romania, își deschide porțile pentru noii chiriași: Siemens Romana și NTT Data. În prezent, clădirea de birouri Clasa A cu o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 8,300 mp atinge un grad de ocupare de 55%, înainte de lansarea oficială.

AFI Park Brașov face parte din proiectul mixt AFI Brașov, situat în centrul orașului, care îmbină un centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 45.000 mp și 2 clădiri de birouri Clasa A. Prima clădire de birouri are 12 etaje și 15.000 mp suprafață închiriabilă, iar a doua fază a proiectului planifică să adauge o suprafață închiriabilă de 10.000 mp. Proiectul cuprinde clădiri de birouri verzi și sustenabile, certificate LEED Gold.

Prin acest proiect, AFI Europe România continuă să își arate încrederea în sinergia dintre cele două tipuri de utilizare – retail și birouri – proiecte mixte care oferă o serie de beneficii atât chiriașilor clădirilor de birouri, cât și chiriasilor centrului comercial. Toți angajații companiilor chiriașe în AFI Park Brașov pot beneficia de avantajele programului AFI Club, care oferă o gamă largă de facilități și reduceri între 10% si 30% la restaurantele din food court și la serviciile oferite de retailerii din mall.

“AFI Park Brașov este un proiect de referință, cu o locație excelentă în oraș, destinat companiilor din domeniile IT&C și BPO, precum și organizațiilor multinaționale care vor să le ofere angajaților un mediu de lucru și un stil de viață mai bun. Suntem mândri că avem deja alături de noi două companii importante, precum Siemens și NTT Data și în continuare ne oferim sprijinul tuturor chiriașilor din AFI Park Brașov pentru a crea mediul de lucru perfect pentru angajații lor. Aducem în Brașov spații de birouri clasa A, ultra moderne, cu o serie întreagă de facilități pentru chiriași. De exemplu, pe lângă avantajele poziționării, conexiunii și unei priveliști excelente, avem un program de loialitate de succes în toate proiectele noastre de birouri, AFI Club, care acordă chiriașilor reduceri la restaurantele și serviciile din centrul comercial AFI Brașov”, a declarat Emma Toma, Head of Office Division, AFI Europe Romania.

 

Investiția totală în proiect, incluzând centrul comercial și prima clădire de birouri, se ridică la aproximativ 148 milioane Euro.

Siemens este una dintre cele mai importante companii de tehnologie din România al cărei nume este, de 114 ani în România, sinonim cu realizări tehnice, inovație, calitate și încredere. Siemens operează în prezent 4 fabrici și 6 centre de cercetare-dezvoltare și hub-uri regionale, având peste 2.200 de angajați în România.

NTT Data este una dintre cele mai mari companii de servicii IT și integrare sisteme din lume, cu o echipă de peste 2.000 de specialiști în România și în Serbia, care livrează o varietate de proiecte în industrii diverse: industria auto, industria bancară, producție, energie și utilități, sectorul public, retail, transport și logistică.

“În această perioadă plină de provocări, noi ne menținem focusul pe business și pe oamenii noștri, în timp ce ne continuăm planurile de dezvoltare și de investiții. Noul birou din Brașov a rămas o prioritate pentru noi. Am dovedit că putem fi un business eficient și eficace și de la distanță, dar întotdeauna am dorit să oferim confort și flexibilitate în spațiile noastre de birouri. Noul mod de lucru este un mix între munca virtuală și cea de la birou; acesta va aduce performanță și stare bună de spirit, conectivitate și curaj, fără bariere, precum și relații mai bune pe termen lung, atât pentru angajatori cât și pentru angajați. Mă bucur că avem curajul de a îmbrățișa schimbarea și de a deschide noi birouri pentru colegii noștri din Brașov, oferindu-le noi spații moderne de interacțiune, în condiții de siguranță”, a declarat Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania

AFI Europe este prezenta în România din 2005. Compania a dezvoltat și gestionează AFI Cotroceni, cel mai mare și de succes mall din România și unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală și de Est. Centrul comercial se întinde pe o suprafață închiriabilă de aproape 90.000 metri pătrați (GLA) și oferă vizitatorilor săi o zonă extinsă dedicată activităților de divertisment, care include o varietate de opțiuni de petrecere a timpului liber și peste 300 de magazine ale brandurilor locale și internaționale, vizitate în medie de 50.000 de clienți pe zi.

În octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Ploiești, primul și singurul mall modern dezvoltat în centrul orașului Ploiești, în urma unei investiții de peste 50 de milioane de euro. Centrul comercial are o suprafață închiriabilă (GLA) de 34.000 de metri pătrați, disponibilă pe două etaje ce cuprind peste 100 de branduri naționale și internaționale, alături de peste 7.000 de metri pătrați de divertisment.

Adiacent, dar complet integrat centrului comercial AFI Cotroceni, AFI Europe România a dezvoltat AFI Park 1-5, cel mai nou și mai modern parc de business de clasa A din București. AFI Park oferă 70.000 metri pătrați de spații de birouri, ocupate de companii multinaționale din domeniu IT&C. Printre cele mai cunoscute companii multinaționale care au sediul în complexul de birouri se numără: Microchip Technologies, Electronic Arts, Cameron USA, SII Romania, ORTEC Central & Eastern Europe, TELUS International, Veeam Software și Dell SecureWorks.

În prezent, AFI Europe România dezvoltă în centrul orașului Brașov proiectul AFI Brașov, care include un centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 45.000 de metri pătrați și două clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 25.000 de metri pătrați. Centrul comercial si prima faza a birourilor urmează a fi livrata in toamna anului 2020.

AFI România dezvolta in prezent si AFI TECH PARK, un parc de business de clasa A cu o suprafață închiriabilă de 56.000 de metri pătrați, aflat în apropierea hotelului J.W. Marriott și a Parlamentului României. Parcul de business va include două clădiri de birouri de înălțime redusă și un turn de birouri, care vor avea spații verzi amenajate într-o grădină centrală, proiectul fiind un campus high tech care răspunde nevoilor de extindere a companiilor IT&C din România prin oferirea unui spațiu potrivit din punct de vedere al dotărilor tehnice și al posibilităților de dezvoltare. Faza întâi a proiectului a fost livrata in 2018, urmând sa demareze lucrările la faza a doua. .

AFI City, primul proiect rezidențial al companiei în România, este dezvoltat pe un teren de 148.000 de metri pătrați din Bucureștii Noi (sectorul 1 din București). Faza I a proiectului cuprinzând 190 de apartamente si 228 locuri de parcare a fost livrata in Q2 2020. AFI City deține certificarea Green Homes acordata de Romanian Green Building Council. Proiectul este situat chiar la stația de metrou Laminorului si beneficiază de finisaje moderne de calitate, facilități în zonă, spațiu verde si loc de joaca pentru copii.

Related posts

Cinci ofertanți pentru contractul național de achiziție a autobuzelor electrice

Stefana Muresan

Comisia Europeană a lansat o hartă interactivă despre condițiile de călătorie în statele membre

Ion Surdu

Oradea, noua destinație turistică și de business a României

redactia

Marian Pîrvu, noul director general al Depaco, companie a Grupului TeraPlast

redactia

Operatorul Cento și-a restrâns programul de trasee regionale

Nora Dumitrescu

Bilanțul ultimilor 10 ani de business în România: cifră de afaceri mai mare cu 71%. Care sunt cele mai profitabile companii

Papuc Irina

Carbochim, profit net de 400.792 lei în primul semestru

Stefana Muresan

FOTO: Premierul Orban, în vizită la unitatea de producție Star Assembly

Transilvania Business

Vodafone – UPC, tranzacție de 18,4 miliarde de dolari

Ligia Voro

Universitatea Iuliu Hațieganu va avea centru de cercetare de 6 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Antreprenori din diaspora şi din ţară, reuniți la Alba Iulia, la summitut RePatriot

redactia

Tarom crește frecvența zborurilor spre Baia Mare şi Satu Mare

redactia

Energynomics organizează la Brașov primul eveniment al anului dedicat eficienței energetice

Ligia Voro

Cluj Napoca: Studii pentru metrou şi tren metropolitan, investiții de peste 9 mil. euro

Stefana Muresan

S-a deschis aplicația pentru programul de granturi destinat IMM, PFA și ONG

Traian Dan

USAMV Cluj-Napoca și-a completat patrimoniul cu o plantație viticolă de 65 ha în județul Sibiu: educație antreprenorială pentru un viitor punct turistic

Ion Surdu

Producătorul de mezeluri Agra’s din Alba intră din februarie pe piaţa de „ready meal“

redactia

Atlas Sport, cel mai de încredere brand în domeniul construcției terenurilor de sport

Ligia Voro

Norvegienii de la Visma Software România au în plan angajarea a peste 100 de persoane

redactia

Un nou lanț de farmacii intră pe piața din România. Dr.Max preia o parte din farmaciile Sensiblu

Papuc Irina

Noul ambasador al Israelului la București, despre relația cu România : Un prieten adevărat, pe care putem să ne bazăm în cadrul UE

redactia

BT va urgenta distribuirea granturilor către antreprenori

Nora Dumitrescu

Compania clujeană Scala Assis­tance mizează pe afaceri de peste 55 mil. euro din comercializarea de rovinete

Stefana Muresan

Banca Transilvania intră pe leasingul cu mașini electrice

Nora Dumitrescu

Leave a Comment