Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Americanii de la US Polo operează cu prima unitate în Ardealul de Nord

Retailerul de fashion US Polo ASSN a activat primul său magazin în Regiunea Nord-vest, în cadrul complexului comercial Iulius, din cartierul clujean Gheorgheni.

Fondat în 1890, el face parte, în mod oficial, din Asociația de Polo American din Statele Unite (USPA) și reflectă stilul de îmbrăcăminte inspirat din acest sport. Locația are o suprafață de 130 mp, în care sunt expuse articole vestimentare casual și de încălțăminte casual și sport.

US Polo este prezent  în 130 de țări, iar în România, cu 13 unități. În rețeaua de retail a companiei Iulius brandul american se regăsește acum în Iulius Mall Cluj, Iulius Town și Palas. Iulius este cel mai mare dezvoltator şi operator de proiecte mixte din România, cu un portofoliu operaţional ce cuprinde de 300.000 mp de spaţii de retail şi 146.200 mp de spaţii office clasa A.

În portofoliul acesteia se găsesc patru shopping mall-uri regionale (Cluj-Napoca, Timişoara, Iași, Suceava), proiectele mixte Palas Iași și Iulius Town Timișoara, clădirile de birouri United Business Center (Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara).

Traficul anual este în rețea este de 68 milioane de vizitatori, proiectele companiei sunt lider de piaţă la nivel regional. Grupul Iulius este membru al International Council of Shopping Centers New York. Principalii săi competitori la Cluj sunt centrele comerciale Vivo și Platinia. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Rebranding Andreea Cojoc: antreprenor „Mon petit Jo”

Articolul următor

Liber la Hotelul Privo pe malul Someșului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share