Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la TCI vor moderniza clădirea SMURD din Zalău

Asocierea TCI Contractor General – Hospital Technical Solutions a câștigat contractul de 2 milioane de euro pentru modernizarea obiectivului medical din Sălaj.

Consiliul Județean (CJ) Sălaj a semnat contractul de execuție: serviciile medicale de urgență se extind, se modernizează și vor fi dotate cu echipamente noi.

Cu finanțare din fonduri europene nerambursabile și destinat îmbunătățirii serviciilor medicale, proiectul are contractate lucrările de execuție din 18 septembrie, odată cu finalizarea procedurilor de achiziție publică aferente și a semnării contractului de execuție a lucrărilor.

La extinderea, modernizarea și dotarea Unității de Primire a Urgențelor – Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare, Descarcerare (UPU-SMURD) la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Zalău, constructorul are la dispoziție doi ani să finalizeze șantierul.

Suprafața de 890 mp în care își desfășoară activitatea secția va fi modernizată, extinderea fiind propusă a se realiza pe 1.460 mp. Valoarea contractului este de 9,8 milioane lei din cei 14,4 miloane ce reprezintă valoarea totală a proiectului.

Cofinanțarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile – Programul Operațional Regional 2014-2020 (85% din valoarea cheltuielilor eligibile). CJ Sălaj a derulat investiții de 238 de milioane de lei la SJU, dintre care 99 milioane fonduri europene nerambursabile.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a lansat licitația pentru reamenajarea Pieței Magnoliei din Oradea

Articolul următor

UNPR va promova parcurile industriale din Tileagd, Săcueni și Tămășeu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share