Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

GRAN VIA trece în acest an pragul de 2.000 de apartamente finalizate

Dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate trece în acest an pragul de 2.000 de apartamente livrate pe piața românească, odată cu finalizarea ultimei faze a proiectului Timișoara 58 – 300 de apartamente. Totodată, dezvoltatorul a implementat în acest an un proces de re-branding.

„Ultimii ani au reprezentant pentru noi un efort de echipă, ajungând la finalul lui 2019 să avem 1.800 de apartamente livrate. 2020 este un an al schimbării și am considerat oportun, odată cu depășirea bornei de 2.000 de apartamente, să redefinim brandul Gran Via într-o manieră contemporană”, explică Ana Maria Nemțanu, Sales & Marketing Director, Gran Via România.

Proiectul Timișoara 58 a fost dezvoltat începând din 2013, în patru faze de construcție, pe un teren în suprafață de 32.000 mp (fosta platformă industrială Frigocom) totalizând o investiție de 45 milioane EUR în achiziția terenului, infrastructură, 7  blocuri și diverse facilități precum locuri de parcare, alei de circulație sau loc de joacă destinat locatarilor.

Până anul trecut au fost livrate 500 de apartamente, urmând ca după finalizarea ultimei faze, întreaga comunitate să numere 800 de unități: garsoniere, două și trei camere, precum și apartamente tip duplex. Toate apartamentele se încadrează în cota de TVA de 5%, cererea provenind atât din partea tinerelor familii bucureștene, cât și din partea celor care se relochează în București din alte județe. Proiectul este apreciat pentru facilitățile din zonă: stația de metrou Gorjului la 15 minute de mers pe jos, magazinele Lidl, Penny Market, Kik și JYSK din imediata apropiere, precum și pentru numeroasele tipuri de compartimentări.

Gran Via are un istoric de 15 ani pe piața românească, specializându-se în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidențiale, ce au schimbat în bine fața orașului. Dezvoltatorul a finalizat în București peste 2.000 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, Timișoara 58 (ambele în sectorul 6 al Capitalei) și Aviației Apartments, în sectorul 1. În Constanța, dezvoltatorul are în construcție ansamblul Gran Via Marina, lângă mall-ul Vivo!, la 10 minute de stațiunea Mamaia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Două societăți din Ardeal avansează în elita bursieră

Articolul următor

Maramureșenii de la Techtex au livrat măștile pentru alegerile locale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share