Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maramureșenii de la Techtex au livrat măștile pentru alegerile locale

Compania maramureșeană Taparo și-a adjudecat licitația organizată de Ministerul Sănătății pentru livrarea de măști chirurgicale, trimise în teritoriu.

“Avem capacitate să satisfacem cererea internă și putem livra măștile în cel mai scurt timp. Am demonstrat vineri când am livrat, în mai puțin de 24 de ore, măștile chirurgicale contractate de Ministerul Sănătății pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Prin oferta pe care am depus-o, ne-am asumat că vom livra măștile în 24 de ore. Ne-am organizat corespunzător și am reușit. Camioanele erau pregătite, au fost încărcate în 17 septembrie, iar în 18 septembrie cele 5 milioane de măști chirurgicale au fost preluate de prefecturile din toată țara”, a precizat Ioan Filip, președintele grupului Taparo.

La Târgu-Lăpuș a fost dată în folosință cea mai mare fabrică de textile medicale și echipamente de protecție din România, una dintre cele mai mari din Europa.

Taparo, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din România, s-a reprofilat în vreme de pandemie de coronavirus pe echipamente de protecție pentru medici, avizate de autorități. 4Brands și Techtex, parte din grup, au început producția de măști, capeline, halate și botoși.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

GRAN VIA trece în acest an pragul de 2.000 de apartamente finalizate

Articolul următor

Plantația de afine din Sic face înghețată pe loc

Citește si:
Total
0
Share