Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maramureșenii de la Techtex au livrat măștile pentru alegerile locale

Compania maramureșeană Taparo și-a adjudecat licitația organizată de Ministerul Sănătății pentru livrarea de măști chirurgicale, trimise în teritoriu.

“Avem capacitate să satisfacem cererea internă și putem livra măștile în cel mai scurt timp. Am demonstrat vineri când am livrat, în mai puțin de 24 de ore, măștile chirurgicale contractate de Ministerul Sănătății pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Prin oferta pe care am depus-o, ne-am asumat că vom livra măștile în 24 de ore. Ne-am organizat corespunzător și am reușit. Camioanele erau pregătite, au fost încărcate în 17 septembrie, iar în 18 septembrie cele 5 milioane de măști chirurgicale au fost preluate de prefecturile din toată țara”, a precizat Ioan Filip, președintele grupului Taparo.

La Târgu-Lăpuș a fost dată în folosință cea mai mare fabrică de textile medicale și echipamente de protecție din România, una dintre cele mai mari din Europa.

Taparo, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din România, s-a reprofilat în vreme de pandemie de coronavirus pe echipamente de protecție pentru medici, avizate de autorități. 4Brands și Techtex, parte din grup, au început producția de măști, capeline, halate și botoși.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

GRAN VIA trece în acest an pragul de 2.000 de apartamente finalizate

Articolul următor

Plantația de afine din Sic face înghețată pe loc

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share