Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Flodor Trans SRL face Autogara Marghita

Marți, 22 septembrie, a fost semnat contractul de lucrări pentru construirea unei autogări moderne în Municipiul Marghita. Ofertantul desemnat câștigător de către Agenția de Dezvoltare Durabilă este SC Flodor Trans SRL, cu prețul de 914.190,35 lei la care se adaugă TVA. Prețul convenit pentru contractul de lucrări este defalcat astfel: servicii de proiectare și asistență tehnică 40.940,00 lei (fără TVA) și execuție lucrări 873.250,35 lei (fără TVA).

Este cel de-al doilea contract semnat pentru construirea autogărilor promise în județul Bihor, după cel de la Beiuș, care a fost semnat săptămâna trecută.

Proiectul de investiții va rezolva problema transportului județean prin asigurarea unei locații centrale pentru preluarea călătorilor.

La nivelul Municipiului Marghita funcționează mai multe stații pentru preluarea călătorilor. Odată finalizat, proiectul asigură o singură astfel de locație, în Centrul municipiului, unde se vor crea condiții moderne pentru transportul județean de persoane.

Proiectul prevede amenajarea unor birouri de informații, săli de așteptare, grupuri sanitare, peroane, parcări. În cadrul autogării moderne vor exista și spații pentru derularea activităților comerciale.

Pentru obiectivul „Construire autogară în Municipiul Marghita”, până la data de 17.06.2020 (termen limită), au fost depuse două oferte. Finanțarea investiției este asigurată din fondurile Consiliului Județean Bihor prin Agenția de Dezvoltare Durabilă (ADD Bihor). Astfel de proiecte vor fi realizate în Municipiul Salonta și în orașul Săcueni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Echipa Trelleborg câștigă finala competiției Farming Simulator League, sponsorizată de Corteva

Articolul următor

Centrală de cogenerare de 2,4 milioane de euro în Sălaj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share