Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Electrogrup finalizează o parcare inteligentă în Oradea

Compania clujeană Electrogrup a anunțat că lucrările de la parcarea inteligentă pe care o ridică în reședința de județ a Bihorului se află în faza finală.

“Ne apropiem cu pași repezi de deschiderea parcarii inteligente din Strada Brașovului, chiar mai devreme decât termenul planificat. Cu mobilizarea excelentă a diviziei construcții, intrăm în linie dreaptă și, în curând, așteptăm publicul.

Unul dintre cele mai “smart” orașe din România va beneficia, în curând, nu doar de 400 de noi locuri de parcare, ci și de o experiență digitalizată. În 2020, infrastructura urbană sustenabilă este inteligentă”, au informat reprezentanții Electrogrup.

Societatea din Cluj a terminat în septembrie modernizarea unei stații de energie electrică din județul Brăila, într-un proiect de 8,1 milioane de lei, având ca beneficiar Electrica Muntenia Nord.

Electrogrup este unul dintre cei mai activi constructori de infrastructură de telecomunicații, Smart City și construcții civile și industriale și face parte E-Infra, grup de cinci companii, alături de Netcity Telecom, Direct One, Nova Power & Gas, WESEE, cu 600 de angajați și afaceri anuale de 100 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Președintele Autorității pentru Digitalizarea României, Sabin Sărmaș: „În România avem tot ce ne trebuie pentru a ne digitaliza într-o manieră rapidă”

Articolul următor

Vinurile spumante de Șimleu au intrat în rețeaua Carrefour

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share