București Investitii Real Estate Ultimele stiri

NUSCO IMOBILIARA lansează Nusco City

Începând cu anul 2022, zona Pipera a capitalei va fi definită de un nou ansamblu Nusco City, dezvoltat de grupul Nusco pe o suprafață de 2,5 ha care va cuprinde peste 600 de apartamente și va include o generoasa zona verde de 5000 mp, chiar în mijlocul sau. Investitia totală, de 70 de milioane de euro, se va dezvolta pe un teren de 23 de hectare în zona de Nord a Bucureștiului, proprietatea investitorului.

Urmând a fi construit în doua etape și necesitând o investiție totala de peste 70 milioane de euro, noul cartier al zonei Pipera, promovat sub sloganul „THE BEST PLACE TO LIVE!” propune bucureștenilor un stil de viață orientat spre comunitate, spre interese comune ale locatarilor și pe un grad de confort net superior. Arhitectura si finisajele de calitate deosebita, suprafețele comune generoase și spațiul verde vor fi imbogatite de servicii și activități strict dedicate locatarilor, dezvoltatorul propunandu-si sa creeze o comunitate durabila bazata pe interesele comune ale membrilor sai.

In primă fază se vor construi 310 apartamente de 1, 2, 3 și 4 camere, cu o investitie de 35 milioane de euro, suma totala pentru ambele etape de 70 milioane de euro, fiind susținuta din fonduri proprii și finanțare bancară. Prima etapa a proiectului va fi amplasata pe 12.500 metri pătrați, urmând ca a doua fază să fie construită pe o suprafață egala de teren.

Fiecare etapa va include si dotari complementare locuirii, amenajarea unui parc cu locuri de joaca pe o suprafata de aprox. 2.500 mp si se adreseaza segmentului middle-upper al clienților.

”Suntem mândri să vă anunțăm că lucrările au demarat deja. Va fi unul dintre cele mai echilibrate proiecte din Nordul Bucureștiului, iar această nouă investiție NUSCO IMOBILIARA arată încă o dată încrederea pe care o avem în piața românească. Proiectul nostru va cuprinde apartamente cu terase mari si finisaje de calitate, in parteneriat cu PINUM, venind astfel în întâmpinarea cererii de locuințe care să permită lucrul de acasă, având în vedere noile tendințe de pe piața muncii determinate de Pandemie”, a declarat Michele Nusco, CEO grupul Nusco.

A fost regândit ansamblul în contextul pandemiei: 5000 mp de spatiu verde in mijlocul Bucureștiului

“Pandemia actuală ne-a îndemnat să regândim facilitatiile proiectului și să sporim gradul de siguranta și confort al viitorilor locatari, incluzând spații verzi mari și aerisite, alei largi, terase generoase, suprafete echilibrate si eficiente, toate gandite pentru a consolida o comunitate durabila si responsabilă, cu grija unul pentru celălalt și pentru regulile de conviețuire comune.” (Vincenzo Aquino, COO Nusco)

Nordul Bucureștiului rămâne una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din oraș, în condițiille în care aici este cel mai mare hub de birouri care oferă potential pentru proiectul pe care NUSCO IMOBILIARA îl dezvoltă. Zona e ușor conectata, atât cu interiorul orașului, cât și cu exteriorul lui. Mai mult decât atât, ca noutate absoluta, autoritatile au in plan crearea unui nou bulevard care va lega Bd. Pipera cu Bd. Dimitrie Pompeiu, oferind un alt avantaj din punct de vedere al accesibilității.

”Bucureștiul are nevoie de proiecte adaptate la piața locală, iar prin complexul Nusco City, venim cu un produs tintit si studiat in detaliu. Piața românească este din ce în ce mai matură, iar cumpărătorii de locuințe au devenit mai sofisticați și mai atenți la investițiile pe care le fac și nu prețul conteaza ca prim criteriu de selecție când cumpără un apartament sau o casă”, a declarat Vincenzo Aquino, COO grupul Nusco.

Compania NUSCO IMOBILIARA își propune să dezvolte importante zone urbane prin proiectarea și construirea unor ansambluri rezidențiale, clădiri de birouri și parcuri comerciale concepute modern, inspirate, pe baza unor principii de calitate și sustenabilitate a mediului înconjurator si este prezentă pe piața italiana unde realizează de asemenea investiții cu profit în sectorul retail, birouri, complexe turistice si rezidentiale.

In Bucuresti a construit circa 50.000 mp de birouri clasa A și B și de retail, pe piața rezidențială este prezent cu proiectul CITTA în cartierul Pantelimon care include 465 apartamente, spații de parcare, zone verzi, parc și servicii comune, precum si cu proiectul PREMIO, un complex exclusivist de apartamente cu un design unic si rafinat in centrul orasului.

Related posts

POZITIV TB: Cristian Gabriel Pavel, Director General Alfa Software – “Furtuna va trece și cei care vor supraviețui sunt cei care au comunicat eficient în această perioadă”

Ligia Voro

ADP green building, premiu la BREEAM Awards 2021

Ionut Oprea

Zalăul și-a dublat bugetul în patru ani

Nora Dumitrescu

Iasi – Prima destinatie a Maratonului de business CCIFER

Stefana Muresan

Șerban Țigănaș despre arhitectură, de la zei la pruncii nenăscuți

Ligia Voro

Afacerile de debut ar putea primi finanțare suplimentară

redactia

Cursurile de însoțitori de bord au trecut în online la Cluj

Nora Dumitrescu

One Cotroceni Park, premieră pe piața bucureșteană

Ligia Voro

Transparența cheltuielilor și achizițiilor publice la Consiliul Județean Bihor

Traian Dan

Pesticide: Comisia a interzis Lituaniei și României să acorde autorizații de urgență nejustificate pentru substanțe dăunătoare albinelor

Papuc Irina

Vânzările Allview au depășit 80 de milioane de lei datorită intrării pe piața televizoarelor smart

Papuc Irina

Ministrul Tansporturilor: Sunt deschise 13 şantiere, însumând 169 de kilometri de autostradă

Stefana Muresan

Amazon angajează 100.000 de oameni ca să facă față comenzilor

Nora Dumitrescu

Afacerile Stabilus au trecut de 130 de milioane de euro în România

Stefana Muresan

Orădenii care-și achită impozitele până în 31 octombrie scapă de majorări

Traian Dan

Creşterea pieţei închirierii de apartamente premium în centrul Bucureştiului

Stefana Muresan

Sameday lansează un nou serviciu de livrare la domiciliu. „Încercăm să ne adaptăm”

Ion Surdu

Rețeaua REGINA MARIA, achiziție finalizată la Baia Mare

Ligia Voro

Banca Transilvania intră pe leasingul cu mașini electrice

Nora Dumitrescu

Programul „Noua Casă” va fi operațional din 15 august. „Dacă un român câştigă mai mult, de ce să nu-i dăm posibilitatea să aplice?”

Papuc Irina

Fonduri europene pentru Republica Moldova: Un ONG a dezvoltat un program de care ar putea beneficia 17% din populație, 50% din primării și 2.000 de tineri

Papuc Irina

Universitatea de Vest din Timișoara: Au început înscrierile în grupul țintă al proiectului „Atelierul de antreprenori ”

Stefana Muresan

Proprietarii privați fără resurse din Ardeal, sprijiniți să își facă împăduriri

Nora Dumitrescu

Cartea “Sărbătorind Mâncarea în jurul lumii”- proiect semnat, în scop umanitar, de soțiile șefilor unor misiuni diplomatice la București

redactia

Leave a Comment