București Investitii Real Estate Ultimele stiri

NUSCO IMOBILIARA lansează Nusco City

Începând cu anul 2022, zona Pipera a capitalei va fi definită de un nou ansamblu Nusco City, dezvoltat de grupul Nusco pe o suprafață de 2,5 ha care va cuprinde peste 600 de apartamente și va include o generoasa zona verde de 5000 mp, chiar în mijlocul sau. Investitia totală, de 70 de milioane de euro, se va dezvolta pe un teren de 23 de hectare în zona de Nord a Bucureștiului, proprietatea investitorului.

Urmând a fi construit în doua etape și necesitând o investiție totala de peste 70 milioane de euro, noul cartier al zonei Pipera, promovat sub sloganul „THE BEST PLACE TO LIVE!” propune bucureștenilor un stil de viață orientat spre comunitate, spre interese comune ale locatarilor și pe un grad de confort net superior. Arhitectura si finisajele de calitate deosebita, suprafețele comune generoase și spațiul verde vor fi imbogatite de servicii și activități strict dedicate locatarilor, dezvoltatorul propunandu-si sa creeze o comunitate durabila bazata pe interesele comune ale membrilor sai.

In primă fază se vor construi 310 apartamente de 1, 2, 3 și 4 camere, cu o investitie de 35 milioane de euro, suma totala pentru ambele etape de 70 milioane de euro, fiind susținuta din fonduri proprii și finanțare bancară. Prima etapa a proiectului va fi amplasata pe 12.500 metri pătrați, urmând ca a doua fază să fie construită pe o suprafață egala de teren.

Fiecare etapa va include si dotari complementare locuirii, amenajarea unui parc cu locuri de joaca pe o suprafata de aprox. 2.500 mp si se adreseaza segmentului middle-upper al clienților.

”Suntem mândri să vă anunțăm că lucrările au demarat deja. Va fi unul dintre cele mai echilibrate proiecte din Nordul Bucureștiului, iar această nouă investiție NUSCO IMOBILIARA arată încă o dată încrederea pe care o avem în piața românească. Proiectul nostru va cuprinde apartamente cu terase mari si finisaje de calitate, in parteneriat cu PINUM, venind astfel în întâmpinarea cererii de locuințe care să permită lucrul de acasă, având în vedere noile tendințe de pe piața muncii determinate de Pandemie”, a declarat Michele Nusco, CEO grupul Nusco.

A fost regândit ansamblul în contextul pandemiei: 5000 mp de spatiu verde in mijlocul Bucureștiului

“Pandemia actuală ne-a îndemnat să regândim facilitatiile proiectului și să sporim gradul de siguranta și confort al viitorilor locatari, incluzând spații verzi mari și aerisite, alei largi, terase generoase, suprafete echilibrate si eficiente, toate gandite pentru a consolida o comunitate durabila si responsabilă, cu grija unul pentru celălalt și pentru regulile de conviețuire comune.” (Vincenzo Aquino, COO Nusco)

Nordul Bucureștiului rămâne una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din oraș, în condițiille în care aici este cel mai mare hub de birouri care oferă potential pentru proiectul pe care NUSCO IMOBILIARA îl dezvoltă. Zona e ușor conectata, atât cu interiorul orașului, cât și cu exteriorul lui. Mai mult decât atât, ca noutate absoluta, autoritatile au in plan crearea unui nou bulevard care va lega Bd. Pipera cu Bd. Dimitrie Pompeiu, oferind un alt avantaj din punct de vedere al accesibilității.

”Bucureștiul are nevoie de proiecte adaptate la piața locală, iar prin complexul Nusco City, venim cu un produs tintit si studiat in detaliu. Piața românească este din ce în ce mai matură, iar cumpărătorii de locuințe au devenit mai sofisticați și mai atenți la investițiile pe care le fac și nu prețul conteaza ca prim criteriu de selecție când cumpără un apartament sau o casă”, a declarat Vincenzo Aquino, COO grupul Nusco.

Compania NUSCO IMOBILIARA își propune să dezvolte importante zone urbane prin proiectarea și construirea unor ansambluri rezidențiale, clădiri de birouri și parcuri comerciale concepute modern, inspirate, pe baza unor principii de calitate și sustenabilitate a mediului înconjurator si este prezentă pe piața italiana unde realizează de asemenea investiții cu profit în sectorul retail, birouri, complexe turistice si rezidentiale.

In Bucuresti a construit circa 50.000 mp de birouri clasa A și B și de retail, pe piața rezidențială este prezent cu proiectul CITTA în cartierul Pantelimon care include 465 apartamente, spații de parcare, zone verzi, parc și servicii comune, precum si cu proiectul PREMIO, un complex exclusivist de apartamente cu un design unic si rafinat in centrul orasului.

Related posts

Proiecte cu bani europeni pentru Băile Felix şi Băile 1 Mai

Stefana Muresan

Autobuze noi cu inscripția ”Produs în România” pe străzile din Republica Moldova

redactia

Tudor Giurgiu despre cinema, modă și stilul vestimentar atipic care îi definește imaginea. „Costumele Tudor Tailor au personalitate, una care aduce destul de mult cu îndrăzneala TIFF-ului” 

Transilvania Business

Scala Center, ”orașul” din inima Clujului, ridicat cu peste 30 milioane de euro

Stefana Muresan

APIA, subvenții pentru cicoare, ulei de măsline, trestie de zahăr și fructe cu coaja lemnoasă

Stefana Muresan

Lucrările la Podul Dacia și Pasajul Magheru din Oradea, gata în procent de peste 65%

Traian Dan

Sprijin de peste 525 de mii de lei pentru zootehniștii bihoreni

Traian Dan

Ministrul Mediului de Afaceri: 1.401 planuri de afaceri depuse în aplicația Start-Up Nation 2018, la aproape trei ore de la lansare

redactia

Incinta 1 a Cetăţii Deva, reabilitată cu 5 milioane de euro, fonduri europene

redactia

Producătorii de gaze și de energie electrică, prețuri reglementate de la îngrijorarea guvernanților

redactia

Biciclete și trotinete electrice marca Pegas, lansate la Electric Castel

Stefana Muresan

Universitatea din Sibiu lansează două proiecte de 250.000 de euro în lupta cu Covid-19

Ion Surdu

Peste 1.500 de noi locuri de muncă, generate de inaugurarea a 11 noi hoteluri afiliate marilor lanţuri internaţionale

redactia

Mai am un singur dor/Să circul pe A8

redactia

Efectele Coronavirusului se vor simți și în România. „Pe canalul comercial. Mai devreme sau mai târziu”

Papuc Irina

Tarom ofertă cu ocazia Centenarului bilete cu discounturi de 20%

redactia

Cooperativa Țara Mea începe livrarea de roșii românești

Stefana Muresan

O hală agroalimentară modernă a fost construită în Zlatna: investiție de aproape 900.000 lei

Papuc Irina

Acord între UMFST Târgu Mureș și SNU, Coreea de Sud

Ligia Voro

Avocatul Andrea Grigoraș participă la conferința PRIA Competition Iași 

Ligia Voro

Clujul, centru de producție pentru medicamente anti-Covid

Nora Dumitrescu

Reloc si-a omologat locomotiva pe baterii pentru manevra feroviara

redactia

Delgaz Grid plănuiește investiții în rețele de 1,9 miliarde de lei până în 2023

Traian Dan

Leave a Comment