Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

De Ziua Orașului, Oradea va mai avea o parcare supraetajată cu 395 de locuri

Lucrările la parcarea supraterană din strada Brașovului sunt aproape de finalizare. Potrivit viceprimarului Florin Birta, în urma discuției avute cu constructorul, precum și a evoluției lucrărilor, parcarea va fi dată în folosință cetățenilor de Ziua Orașului Oradea, adică 12 octombrie.

Parcarea de pe strada Brașovului, situată între Spitalul Militar și magazinul Crișul, este prevăzută cu 395 de locuri de parcare, dintre care 4 pentru persoanele cu dizabilități. Suprafața construită a viitoarei parcări are o arie de 2.142 mp, în timp ce suprafața utilă ajunge la 7.740 mp.

Construcția are cinci niveluri supraterane: un demisol, parter, trei etaje de parcare şi o terasă. La etajul 2, este prevăzut un acces pietonal, printr-o pasarelă supraterană peste strada Braşovului, care este conectată cu magazinul Crişul.

Valoarea parcării este de 15,5 milioane lei, fără TVA, finanțarea lucrărilor fiind asigurată de către Administrația Domeniului Public SA Oradea.

Parcarea de pe Brașovului, a patra de acest tip din Oradea

Reamintim că parcarea din strada Brașovului este a patra parcare de acest tip de din Oradea, respectiv pe mai multe niveluri, după parcarea din zona Tribunalului, cea de pe str. Independenței și cea din zona spitalului Dr. Gavril Curteanu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Analiză: Sănătatea și bunăstarea ocupanților clădirilor de birouri

Articolul următor

Vara spre toamnă la Popasul din Deal

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share