Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ghișeu Poștal, inaugurat de Poşta Română în Parcul Industrial 1 din Oradea

Poşta Română a deschis, joi, 24 septembrie 2020, un punct de lucru în Parcul Industrial 1 Oradea, unde funcţionează 98 de societăţi comerciale în care îşi desfăşoară activitatea 8.800 de salariaţi.

Ghișeul va deservi firmele din Parcul Industrial

Ghişeul Exterior Complex va deservi atât firmele din parcul industrial, cât şi salariaţii acestora. În plus, de serviciile din acest ghişeu vor putea beneficia şi cele 41 de societăţi comerciale care funcţionează pe Strada Borşului, la ieşirea din Oradea spre Ungaria, precum şi salariaţii acestora. În total, un număr de 22.000 de persoane vor putea accesa de la prestaţii poştale tradiţionale, la servicii de încasare facturi şi operaţiuni bancare.

Inaugurarea s-a făcut în prezenţa directorului general al Poştei Române, Horia Grigorescu, directorului Regionalizare şi Centre de Profit, Lidia Popa, precum şi a viceprimarului Municipiului Oradea, Florin Birta.

Continuăm să ne dezvoltăm reţeaua poştală prin deschiderea de noi puncte de lucru. Este şi cazul acestui ghişeu exterior de la Oradea unde, în urma unor analize amănunţite, am decis să ţintim sectorul de business, venind în întâmpinarea firmelor din oraş. Astfel, decizia de a deschide un punct de lucru în zona de afaceri a oraşului, sperăm să fie una câştigătoare atât pentru companiile care activează aici, cât şi pentru Poşta Română”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

Noua subunitate poştală, care aparţine de Oficiul Poştal 9 Oradea, va funcţiona începând cu data de 1 octombrie, în intervalul orar 08:00 – 16:00 şi va fi deservită de către un oficiant și doi factori poștali.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hotelul DoubleTree, reamenajat în pandemie

Articolul următor

Oradea are cinema cu cea mai avansată tehnologie de sunet, Dolby Atmos

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share