Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelul DoubleTree, reamenajat în pandemie

Barul Syndicate din incinta hotelului clujean DoubleTree by Hilton a fost desființat din vechea locație, fiind amenajat acum în restaurantul Marco Polo.

Noul concept a fost denumit Pop-Up Syndicate. Am gândit acest spațiu atât pentru întâlniri de business la cafea sau la prânz, cât și pentru o ieșire cu colegii la un pahar după muncă sau o cină relaxată cu prietenii”, a motivat managementul hotelului.

După încetarea stării de urgență în România și intrarea în cea de alertă, hotelul și-a închiriat camerele celor care recurg la munca de la distanță, însă nu neapărat în propria locuință.

Laurențiu Russo, omul de afaceri care a transformat în Hilton unitatea turistică lângă Parcul Central, a înființat compania de management Transilvania Trek Cluj prin care să gestioneze mai multe hoteluri din oraș. 

Russo a cumpărat City Plaza cu 11 milioane de euro, de la societatea Transilvania Development, după care l-a afiliat rețelei Hilton. DoubleTree by Hilton este un portofoliu global cu 500 de hoteluri de lux, pe şase continente.

Hilton este unul dintre liderii mondiali în domeniul hospitalităţii. Portofoliul companiei include hotelurile şi staţiunile Hilton, Waldorf Astoria, Conrad, DoubleTree, Tapestry Collection, Embassy Suites, Hilton Garden, Hampton, Tru, Homewood, Home2 Suites, Grand Vacations.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea are pistă de pumptrack

Articolul următor

Ghișeu Poștal, inaugurat de Poşta Română în Parcul Industrial 1 din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share