Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Baia Mare va avea parc industrial metropolitan

Parcul Industrial Metropolitan (PIM) va fi înființat de săptămâna viitoare, iar localitatea se va retrage din Sistemul Integrat de Gestiune a Deșeurilor (SIGD) Maramureș, conform municipalității băimărene.

Conducerea instituției a informat că persoanele care nu s-au ocupat de documentarea și de înființarea PIM timp de patru ani vor fi disponibilizate. O altă decizie recentă vizează gestionarea deșeurilor din localitate.

“Vom demara începând, prin hotărâre a Consiliului Local, ieșirea municipiului din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Gestiune a Deșeurilor din Maramureș.

Asta înseamnă că le urăm succes colegilor noștri care rămân în această asociație, să gestioneze ceeea ce au de gestionat, Baia Mare având un sistem propriu și dorind să își gestioneze în regie proprie această componentă, respectiv această activitate” a transmis conducerea primăriei.

Primarul Cătălin Cherecheș a informat că va aviza personal toate cererile pentru eliberarea certificatelor de urbanism din Baia Mare “pentru a stopa orice fel de intervenție imobiliară abuzivă în cartierele municipiului”. Alte decizii vizează intrarea în reabilitare a Pieței Izvoare și a Stadionului Viorel Mateianu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nord Conforest va ridica Pădurea Clujenilor cu 4,5 milioane euro

Articolul următor

Cele mai căutate limbaje de programare sunt SQL, Java și JavaScript

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share