Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații asistă Interparking în achiziția Parcării Bucur Obor

MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații a oferit servicii de asistență juridică companiei belgiene Interparking în achiziția de aproximativ 5 milioane de Euro a unei parcări din București, în contextul creșterii afacerii operatorului în România.

Grupul Interparking este prezent în 9 țări și peste 360 de orașe, deținând în prezent 783 de unități ce totalizează peste 360,000 de locuri de parcare, la nivel european. În România Interparking deține în prezent 5 parcări, dintre care 4 se află în București (în zonele Piața Obor, Intercontinental, Piața Universității și Pipera) și una este în Timișoara. Parcările pun la dispoziție în total peste 2.500 de locuri de parcare. Interparking a achiziționat parcarea de la Bucur Obor de la societatea Parcaj Subteran Bucur Obor S.R.L.

Echipa MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații coordonată de Dana Rădulescu, a acordat asistență cu privire la due diligence, negocierea și redactarea documentelor tranzacției. Din echipă au mai făcut parte Daniel Alexie, Senior Associate și Diana Borcean, Associate.

„Este a doua tranzacție de această natură, încheiată cu succes, în care suntem alături de Clientul nostru, iar planurile sale de dezvoltarea afacerii pe plan local nu se opresc aici, așa cum spuneam anul trecut, odată cu finalizarea achiziției parcării din Timișoara. Acest proiect, care post achiziție constă în modernizarea parcării, contribuie la o rezolvare elegantă, necesară și civilizată a situației locurilor de parcare în București.” a declarat Dana Rădulescu, partener al MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Asociația OncoHelp marchează ziua mondială a luptei împotriva cancerului la sân

Articolul următor

Sibienii de la Elrond, premiați la Gala NOCASH. Lansarea Apple Pay, votată premiera anului 2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share