Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sibienii de la Elrond, premiați la Gala NOCASH. Lansarea Apple Pay, votată premiera anului 2019

Sibienii de la Elrond Network, care au dezvoltat o tehnologie ce permite transferul de valoare între oricine, oricând, oriunde și la un cost de până la 100 de ori mai mic decât în prezent, au fost premiați în cadrul celei de-a 19-a ediții a Galei NoCash, platformă ce promovează plățile fără numerar.

Pentru activitatea din 2019, Premiera Anului este lansarea Apple Pay. In vara anului trecut, sapte institutii au lansat simultan Apple Pay pentru clientii lor, decizie care a permis ulterior tuturor institutiilor financiare din piata romaneasca o foarte buna adoptie a propriilor solutii de mobile wallet, potrivit organizatorilor.

Premiul pentru Pionierat in industria platilor electronice a fost castigat de Banca Transilvania, pentru introducerea posibilitatii de a retrage bani de la bancomat cu telefonul, prin aplicația BT Pay și Apple Pay. Opțiunea este valabilă, de asemenea, pentru clienții care folosesc accesoriile contactless din colecția BT Pay.

Partenerul Anului fost desemnat Banca Nationala a Romaniei, pentru lansarea Fintech Innovation Hub, menit sa incurajeze si sa sustina inovatia in domeniul serviciilor financiare si de plata.

In mod exceptional, in acest an organizatorii au introdus o noua categorie: „Cea mai buna reactie in vremea pandemiei”, in care au fost nominalizate cele mai importante masuri luate de jucatorii din industrie pe urmatoarele sectiuni: e-administratie, e-commerce, carduri, plati & digital banking, tehnologii mergente & noi modele de business.

Castigatorii se prezinta dupa cum urmeaza:

e-administratie – Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei (ADR) – introducerea semnaturii electronice in toata administratia

Carduri – Revolut – pentru introducerea cardurilor Junior & posibilitatea de a tranzactiona aur.

e-commerce – MegaImage – pentru eliminarea platii ramburs la livrare. Pentru a evita contactul prelungit la predarea produselor, livrările din Supermarket Online în această perioadă au fost limitate la plata online cu cardul.

Plati & Digital banking – Alpha Bank – pentru lansarea unui proiect pilot pentru solutia SoftPOS – o aplicatie ce transforma telefonul mobil in POS.

Tehnologii emergente & noi modele de business – Blockchain – ELROND Network.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații asistă Interparking în achiziția Parcării Bucur Obor

Articolul următor

S-a modificat programul de vizitare a Cetății Deva și accesul cu Telecabina

Citește si:
Citeste mai mult

Untold își caută 2.000 de voluntari

Organizatorii Untold au declanșat o campanie de recrutare de voluntari, necesarul estimat pentru cele patru zile de festival…
Total
1
Share