Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a modificat programul de vizitare a Cetății Deva și accesul cu Telecabina

Programul de vizitare a Cetăţii Deva și accesul cu Telecabina se modifică începând de joi, 1 octombrie 2020, când se trece la programul de iarnă.

Astfel, potrivit unui anunț al Primăriei mun. Deva, turiştii vor putea vizita fortăreața medievală între orele 8:00-20:00. Telecabina care facilitează accesul în Cetate își modifică programul. După noul program, ultimele curse ale telecabinei vor avea loc la ora 19:15 (urcare) şi 19:45 (coborâre).

Pentru cei care preferă să viziteze monumentul istoric la pas, ultima intrare pe Poarta 1 va fi la ora 19:30. Poarta 1 se va închide la ora 20:00, precizează autoritățile locale.

Noul program va fi valabil până pe data de 30 aprilie 2021.

În schimb, tarifele pentru călătoria cu telecabina rămân neschimbate, respectiv adulţii vor plăti 20 de lei pentru un bilet dus-întors; copiii, elevii, studenţii, pensionarii – 10 lei (pe baza actelor doveditoare: carnet elev/student vizat pe anul în curs, cupon de pensie).

Veteranii de război, persoanele cu handicap cu însoțitor, copiii instituţionalizaţi și copiii cu vârsta sub 3 ani (pe baza actelor doveditoare) au acces gratuit.

Telecabina transportă doar patru persoane pe călătorie, pentru a fi respectate măsurile instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

Autoritățile precizează că interiorul ascensorului este igienizat și dezinfectat de mai multe ori pe zi.

În Telecabină au fost trasate marcaje pentru ca turiștii să respecte distanțarea fizică necesară. De asemenea, purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru pasageri pe tot parcursul călătoriei cu Telecabina.

Total
5
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Sibienii de la Elrond, premiați la Gala NOCASH. Lansarea Apple Pay, votată premiera anului 2019

Articolul următor

IOTA Access oferă control inteligent al accesului bazat pe open-source, pentru orice aplicație sau platformă

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
5
Share