Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parteneriat între Agenția Nord-Vest și Maramureș pentru proiectul Mara-Nord

Maramureșul va cofinanța documentaţiile tehnice aferente proiectelor de infrastructură rutieră de interes judeţean cuprinse în investiția Mara-Nord.

Traseul Mara-Nord, propus spre reabilitare în următorul exercițiu financiar al Uniunii Europene, însumează 117 km de drumuri județene. A fost aprobată încheierea unui accord de parteneriat între Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV) şi județul Maramureş.

Acesta vizează finanţarea nerambursabilă şi asigurarea cofinanţării documentațiilor tehnice aferente proiectelor de infrastructură rutieră de interes judeţean, prin Programul Operaţional Asistenţă Tehnică (POAT) 2014-2020.

CJ participă la cheltuielile cuprinzând valoarea totală estimată a documentaţiei tehnice cu 1,8 milioane de lei, inclusiv taxa pe valoarea adăugată, suma finanțată prin POAT fiind de 1,5 milioane.

Odată obținute documentațiile tehnice, se va putea demonstra eligibilitatea proiectelor propuse. Pentru ca aceste documentații să nu fie exclusiv în sarcina financiară a CJ Maramureș, instituției i se pune la dispoziție o cofinanțare care acoperă jumătate din costuri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fabrica Terapia va angaja elevii direct de pe băncile școlii

Articolul următor

Fermierii bihoreni, vicecampioni la cererile depuse pentru ajutoare de stat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share