Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Regiunea Vest a depăşit miliardul de euro, bani atraşi prin intermediul Programului Operaţional Regional

Regiunea Vest a reuşit să atingă valoarea de un miliard de euro fonduri nerambursabile contractate prin intermediul Programului Operaţional Regional, sesiunea de finanţare 2014-2020. peste 700 de proiecte au fost scrise şi semnate deja.

Vestea este cu atât mai bună cu cât alocarea iniţială pentru regiune a fost semnificativ sporită ca urmare a contractării realizate. Iniţial, pentru Regiunea Vest se alocaseră 645 de milioane de euro. În Regiunea Vest au fost contractate până în prezent 700 de proiecte, care însumează 1,027 miliarde euro finanțări nerambursabile – contribuția netă a Uniunii Europene și 1,270 miliarde euro suma totală contractată. Suma anunţată va fi şi mai mare, alte contracte se află de asemenea în pregătire și vor fi semnate în perioada următoare.

„Sunt foarte mulți bani, foarte multe contracte care trebuie transformate în lucrări și apoi în obiective realizate, iar beneficiarii proiectelor Regio-POR vor avea toată susținerea, tot suportul ADR Vest în acest parcurs. Fiecare dintre noi trebuie să contribuie câte puțin la acest bine comun al transformării ideilor în proiecte și mai apoi în obiective și servicii îmbunătățite, adică la creșterea calității vieții noastre”, a declarat directorul general al ADR Vest, Sorin Maxim.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tot ce trebuie să știi despre tabla magnetică

Articolul următor

Primăria Timişoara caută constructor pentru 16 staţii încărcare a autoturismelor electrice, pentru 3,2 milioane de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share