Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Timişoara caută constructor pentru 16 staţii încărcare a autoturismelor electrice, pentru 3,2 milioane de lei

FOTO https://www.kaufland.ro/utile/statii-incarcare-eco.html

Municipalitatea timişoreană face un pas concret spre dotarea oraşului de pe Bega cu mijloace de susţinere a utilizării automobilelor electrice. În sistemul de licitaţii publice, a fost publicat anunţul de licitaţie pentru stabilirea firmei care se va ocupa de implementarea proiectului de realizare a unui număr de 16 staţii de acest fel, în urma unui contract în valoare de 3,2 milioane de lei.

La începutul lunii mai, Primăria Timişoara a semnat cu Administraţia Fondului pentru Mediu acordul de finanţatre a proiectului. Suma aprobată a fost de 2,9 milioane de lei, cu TVA, reprezentând 90% din valoarea cheltuielilor eligibile de 3,2 milioane de lei cu TVA, finanţarea urmând să fie acordată pe un termen de 12 luni.

Acum, pe SEAP a fost publicat anunţul de licitaţie aferent investiţiei.

„În baza contractului, se vor executa lucrări (PT+execuţie) aferente obiectivului de investiţie “Realizarea de staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în Municipiul Timişoara” pentru un număr de 16 stații de încărcare rapidă a vehiculelor electrice, astfel cum sunt acestea impuse in Caietul de sarcini”, se spune în anunţ.

Denumirea proiectului este „Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin montarea unor stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în Municipiul Timișoara”.

Municipalitatea a decis deja şi locaţiile unde se vor amplasa staţiile: B-dul I.C Brătianu, Calea  Aradului -strada Cugir, Piaţa Iancu Huniade, Acad. Alex. Borza- str. Michelangelo, Strada Martin Luther, Strada  Gheorghe Dima, B-dul Take Ionescu, Piaţa 700, B-dul Republicii, B-dul Revoluţiei din 1989, Splaiul Nicolae Titulescu, B-dul Mihai Viteazul, B-dul Mihai Viteazul, Strada Plauţius Andronescu, Strada Aştrilor (Al. Martir Eugen Nagy), B-dul 16 Decembrie 1989/Calea Şagului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Regiunea Vest a depăşit miliardul de euro, bani atraşi prin intermediul Programului Operaţional Regional

Articolul următor

Universităţile din Timişoara investesc milioane de euro, bani din fonduri europene, în dezvoltarea a două platforme IT

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share