Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Raiko Transilvania va intra la bursă pe Piața AeRO

Compania clujeană Raiko Transilvania, producător de sisteme pluviale, se află pe ultima sută de metri în privința listării pe Piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB).

“După primirea aprobării din partea Autorității de Supraveghere Financiară, ultimul pas va fi reprezentat de întâlnirea cu membrii Comisiei de Admitere la Tranzacţionare din cadrul BVB. Ne aşteptăm ca listarea să aibă loc înainte de sfârşitul anului.

Aceasta înseamnă că, în prima zi de tranzacţionare pe Piaţa AeRO, acţionarii vor avea la dispoziţie un număr mai mare de acţiuni faţă de cele cumpărate în timpul plasamentului privat”, spune Tomasz Kurcin, conform ZF.

Raiko a atras 1,9 milioane de lei de la investitori prin două plasamente private derulate prin Tradeville în 2020. Tomasz Kurcin, cel care a fondat compania la Căpuşu Mare, deţine 18,2%, soţia sa, Katarzyna Wieszczek-Kurcin, are 0,5% din capitalul social.

Tax & Capital Advisors, deţinută integral de cei doi, are 35%. Marius Marian Alexe este cel mai mare acţionar individual, cu 35,2% din companie. Acţionarii au aprobat din iunie şi vânzarea acţiunilor deţinute de Tax % Capital Advisors către Tomasz şi Katarzyna Kurcin.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parcare office privată din Cluj, disponibilă public peste noapte

Articolul următor

USAMV Cluj-Napoca și-a completat patrimoniul cu o plantație viticolă de 65 ha în județul Sibiu: educație antreprenorială pentru un viitor punct turistic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share