Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Street Food Festival revine la Oradea în perioada 9 – 11 octombrie 2020

Festivalul care ne-a obișnuit în ultimii ani cu mâncare delicioasă și muzică bună se întoarce pentru o ediție specială în Oradea.

După o vară în care Street Food Festival s-a desfășurat sub forma unei terase în Cluj Napoca și o ediție reușită la Galați, organizatorii au ales Oradea pentru o nouă staționare plină de delicii în Cetatea Oradea.

În ultimele luni, echipa festivalului a găsit formula potrivită pentru realizarea unui eveniment la o scară mai mică, în condiții de siguranță, astfel încât vizitatorii să se poată bucura de mâncare delicioasă și muzică bună, alături de cei dragi.

Selecție de cele mai bune preparate

Chiar dacă numărul food truck-urilor va fi mai mic decât în alți ani, organizatorii promit o selecție culinară diversă și foarte atractivă: burgeri, paste, burrito, raclette, deserturi italiene, mâncare indiană și multe alte surprize ale bucătăriei internaționale, care vor putea fi servite alături de o bere, o limonadă sau un vin de calitate.

Muzică live în fiecare seară

Robin and the backstabbers, byron și Grimus sunt trupele care vor urca pe scena din Cetatea Oradea în serile de 9, 10 și 11 octombrie și le vor aduce aminte celor prezenți de atmosfera specifică de festival de care ne e dor tuturor. În deschiderea lor vor cânta trei trupe din Oradea, selectate de către organizatori în urma concursului care se desfășoară online.

Locația e aceeași ca la ultima ediție, Cetatea Oradea, dar situația actuală impune unele schimbări organizatorice. Accesul se va face în mod controlat, prin trasee prestabilite, intrarea va fi condiționată de luarea temperaturii și dezinfectarea mâinilor, numărul maxim de participanți e limitat și se vor respecta în permanență măsurile de distanțare fizică și de prevenție, stabilite de autorități. Intrarea la festivalul culinar este liberă.

Total
6
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

40 de profesori din Aleșd și Câmpulung, pregătiți digital cu ajutorul Holcim

Articolul următor

Cercetarea în România: cum pot fi atrase mai multe fonduri. Sistemul național de CDI are nevoie de o amplă evaluare și de o nouă strategie

Citește și:
Citeste mai mult

Tenaris și-a fixat strategia pentru România

Grupul metalurgic cu fabrică la Zalău se va concentra pe competitivitatea produselor, siguranța angajaților și protecția mediului. “Un…
Zi de Zi știri economice:
Total
6
Share