Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcul Tetarom III e plin. Quadroform vine cu 11 milioane de euro

Un investitor important a fost confirmat în parcul industrial public Tetarom III, din comuna clujeană Jucu. Parcul administrat de Consiliul Județean (CJ) va ajunge, astfel, la un grad de ocupare de 100%.

CJ Cluj și Tetarom, societate în cadrul căreia forul administrativ județean este acționar majoritar, au atras un investitor important în cel mai mare parc industrial din județ, compania germană Quadroform.

“Iată că, deși traversăm o perioadă pandemică mai puțin prietenoasă cu mediul de business, eforturile noastre constante se materializează prin atragerea unui nou investitor semnificativ. Important e faptul că parcurile industriale Tetarom rămân extrem de atractive, iar acest lucru nu face decât să ne bucure și să ne ofere perspectiva creșterii și diversificării economiei județului Cluj”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Quadroform va ocupa ultimele 3,7 ha rămase libere din Tetarom III și va derula o investiție de 11 milioane de euro. Multinaționala Quadroform, cu sediul în Dusseldorf (Germania), este unul dintre cei mai mari producători de tâmplărie PVC și aluminiu din Europa.

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a semnat în 2018 un contract ce vizează o investiție de 6 milioane de euro de către reprezentanții societății Adlo, cu Quadroform, subsidiară a holdingului din Germania. În parcul industrial din Bihor s-a realizat o clădire destinată unei hale de producție pentru ferestre și uși.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vinul de coacăze “made in Sălaj”, trimis în Cluj și Bihor

Articolul următor

Start la înscrieri pentru competiția dedicată start-upurilor NTT DATA Open Innovation Contest 2020

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share