București Real Estate Ultimele stiri

CBRE preia administrarea Ethos House

Compania CBRE, lider pe piața de consultanță imobiliară, a fost desemnată să asigure servicii de property management pentru clădirea de birouri Ethos House, amplasată în zona Floreasca din nordul Capitalei. Ethos House este o clădire boutique, cunoscută pentru arhitectura deosebita și pentru cele două restaurante de la parter, Fratellini și Uanderful, care au transformat proiectul într-unul dintre cele mai „instagramabile” locuri din București.

Cu o suprafață închiriabilă de circa 8.000 mp, Ethos House crește portofoliul administrat de CBRE la aproximativ 810.000 mp de spații de birouri și centre comerciale, consolidând poziția companiei de lider pe segmentul de property management în România.

„Pandemia a adus în prim plan importanța comunității care se creează în jurul biroului. Clădirile de birouri au șansa, prin mixul de chiriași, facilitățile puse la dispoziția lor și prin administrarea corespunzătoare, să dezvolte comunități, nu doar să găzduiască businessuri. Administrarea Ethos House, unul dintre cele mai apreciate locuri din social media și nu numai, este o reușită care completează portofoliul nostru”, a declarat Valeriu Toma, Deputy Head of Property Management, CBRE România.

Printre chiriașii Ethos House se numără, alături de restaurantele Fratellini și Uanderful, Euralis, Arval BNP Paribas, Camera de Comerț Româno-Franceză (CCIFER), Glencore, Forte Partners și BNP Paribas Cardif.
Ethos House este amplasată în zona Floreasca, în apropiere de Promenada Mall și parcul Verdi, având acces direct atât din Calea Floreasca, precum și din strada Gheorghe Țițeica. Zona Floreasca -Barbu Văcărescu a devenit în ultimii ani una dintre cele mai dinamice poluri de birouri, cu un stoc existent de peste 500.000 mp și încă aproximativ 100.000 mp de spații de birouri în dezvoltare, programați spre livrare în perioada 2020-2022, potrivit datelor CBRE Research.

În doar șapte ani de la înființare, departamentul de administrare proprietăți al CBRE România a ajuns să ofere servicii complexe pentru peste 810.000 mp desfășurați în 8 orașe importante. Printre proprietățile administrate se numără clădirile de birouri myhive S-Park, myhive Iride, myhive Metroffice, Campus 6.1, Timpuri Noi Square, Aviatorilor 8, Floreasca Business Park, The Lakeview, Green Gate, Victoria Park, ONE Tower și centre comerciale precum Sun Plaza București, VIVO! Cluj-Napoca, VIVO! Constanța, Shopping City Suceava.

Mai mult decât atât, la nivelul Europei Centrale și de Est, CBRE, prin echipa de property management, administrează o suprafață totală de 7,5 milioane de metri pătrați de spații de birouri, centre comerciale și spații industriale.

Related posts

Connect44 se extinde și a închiriat în total 1.000 de metri pătrați în Vox Technology Park

Papuc Irina

Cramele Békési mizează pe „Woywoda wines”

Traian Dan

ANFP implementează E-bugetar: baza de date cu circa 1,3 milioane de funcționari

Traian Dan

CBRE este consultantul de închiriere pentru proiectul Bucur Retail Park din București

redactia

Amadeus și Visa CyberSource își unesc forțele pentru a combate fraudele în industria de călătorii

Ligia Voro

Drumuri județene modernizate prin Regio-POR 2014-2020: peste 26 de milioane de euro finanțare pentru DJ608 din județul Caraș-Severin

Stefana Muresan

Societățile de distribuție a energiei electrice din Ardeal vor fuziona

Nora Dumitrescu

Preşedintele CJ Sibiu l-a invitat pe Prinţul Charles în 2019, la Sibiu, în viitoarea Regiune Gastronomică Europeană

Stefana Muresan

Elit si Vericom fac parte, oficial, din compania Smithfield

Stefana Muresan

Expresul de Brașov a ajuns la București în două ore

Nora Dumitrescu

Premiere pentru IRUM SA Reghin

Ligia Voro

Bistriţa-Năsăud, primul județ la atras bani europeni pentru asfaltarea drumurilor forestiere

Stefana Muresan

Furgoane de marfă, transformate în autospeciale pentru situații de urgență într-o fabrică din Cluj. Deltamed țintește să devină cel mai apreciat carosier din Europa de Est

redactia

Fără cash: Volt, prima aplicație 100% românească de transfer de bani în sistem Peer-2-Peer

Ligia Voro

Patru oferte pentru linia de sortare a Poștei Române din Cluj

Nora Dumitrescu

Curs de raportare non-financiară, organizat la Brașov: „O nouă provocare pentru companii”

Papuc Irina

Orășelul “american” al Transilvaniei. Noul Silicon Valley de Cluj

Nora Dumitrescu

Optim PM aniverseaza 10 ani cu noi premii

Ionut Oprea

David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional “Avram Iancu”: Zboruri zilnice spre Istanbul, reluarea și suplimentarea unor curse interne, parteneriat cu universitățile clujene și noi proiecte de infrastructură

redactia

Carmangeria Pasini – atelier de cârnați și salamuri crud-uscate după rețete italiene

Stefana Muresan

TransLogistica Expo isi deschide portile

Ionut Oprea

SEE Supply Chain & Logistics Forum & Expo, 31 octombrie @București

Ligia Voro

Sălajul și Satu Mare vor face pachete turistice comune

Nora Dumitrescu

WDP launches virtual marketing campaign with WDP Xplore tool

Ionut Oprea

Leave a Comment