IT&C Slider Ultimele stiri

iQuest devine Nagarro și își continuă activitatea în România sub noul brand

Nagarro, lider global în inginerie digitală și soluții tehnologice, și iQuest, companie internațională de dezvoltare software cu sediul în România, au finalizat tranziția în urma fuziunii anunțate în august anul acesta. Ambele companii sunt deținute de grupul german Allgeier SE.

După perioada de tranziție începută în urmă cu câteva luni, Nagarro România va avea echipe mixte – cu angajați atât din iQuest, cât și din Nagarro – care vor lucra la proiecte de inginerie, dar și din alte domenii ale organizației. Noua echipă din România se va alătura rețelei globale de specialiști Nagarro, care lucrează pentru companii de top din industria auto, logistică, telecom, retail și alte industrii cheie.

„Din fericire, faptul că ambele organizații au fost construite pe principii similare și au crescut pe baza unui set puternic de valori de bază, a fost destul de ușor pentru noi să invităm colegi din ambele organizații să facă parte din proiecte comune și să accepte această provocare. În viitorul apropiat vom avea din ce în ce mai multe astfel de proiecte, ajungând în cele din urmă să funcționăm ca o singură organizație ”, a declarat Voicu Stoiciu, Managing Director Nagarro în România.

Nagarro, cu sediul central în Germania, este o companie globală de servicii tehnologice cu o creștere rapidă, cu peste 8.400 de angajați în 25 de țări. Compania deservește peste 750 de clienți din întreaga lume, mulți dintre aceștia fiind companii consacrate, lideri în domeniile lor: producție, retail, transport și logistică, servicii financiare și alte industrii. Anul trecut, Nagarro a generat venituri de 402 milioane de euro.

O mare parte din venituri, peste jumătate, provin din servicii de Digital Product Engineering, însă Nagarro oferă, de asemenea, Managed Services (19%), servicii de Comerț Digital și Customer Experience (14%) și servicii de consultanță ERP (10%). În funcție de regiunea geografică, majoritatea clienților Nagarro provin din Europa Centrală (41%), în principal Germania, și America de Nord (34%).

În România, în urma fuziunii cu iQuest, Nagarro are în prezent aproximativ 815 angajați și intenționează să angajeze peste 40 de profesioniști IT în următoarele câteva luni, cu diferite niveluri de experiență, în tehnologii precum Java, .net, hybris, mobile development.

Recent, Nagarro a trecut printr-un proces de schimbare a identității vizuale la nivel global, noua siglă fiind proiectată de Nagarro Digital Ventures, o unitate de business a Nagarro din Silicon Valley, SUA. Astfel, toate birourile iQuest din România, din Cluj-Napoca, Brașov, Craiova, Sibiu, București și cele din Varșovia, Frankfurt și Zurich vor fi acum rebranduite ca Nagarro. iQuest a fost o companie de referință în peisajul IT din România în ultimii 20 de ani, iar fuziunea cu Nagarro reprezintă un pas înainte către o companie globală cu o cultură organizațională unică.

Fuziunea cu iQuest în România nu a fost singura tranzacție, Nagarro aducând sub brandul său și Objectiva, o companie care operează în SUA și China, și divizia SAP a Allgeier Enterprise Services, din Germania – redenumită Nagarro ES de la 1 octombrie.

Noua aliniere strategică vizează poziționarea Nagarro ca un lider inovator global, cu servicii complete în domeniile ingineriei software și soluțiilor tehnologice, care va fi listat ca o companie separată.

Related posts

Electricienii din Maramureș au racordat un parc logistic din București

Nora Dumitrescu

Cât a investit cel mai mare angajator din Sibiu în ultimii 2 ani pentru dezvoltarea afacerii

Papuc Irina

The total office stock in 15 CEE countries will exceed 30 million m² by 2021

Ionut Oprea

Trei clădiri ale Spitalului Județean Sibiu, reabilitate termic din fonduri europene

redactia

Bratislava Property Forum 2020

Ionut Oprea

BNR lansează monede din aur și alamă pentru colecționare și va pune în circulație o monedă cu tema Desăvârșirea Marii Uniri – Regina Maria

Papuc Irina

Roma, destinația favorită a românilor în 2017

Stefana Muresan

Inteligența artificială și realitatea virtuală, într-un eveniment cu 3.000 de oameni la Cluj

Nora Dumitrescu

Tenaris va produce oțel cu ajutorul hidrogenului verde

Nora Dumitrescu

Parteneriat între Cluj și București pentru o listare la bursă

Nora Dumitrescu

15 companii românești s-au calificat în ultima etapă a „Made in Romania”

Stefana Muresan

Totul la vedere: Continental combină camera frontală și cea interioară pentru o conducere automatizată

Ligia Voro

Dunwell: 23 centre de distribuție aprovizionează zilnic magazinele

Papuc Irina

Direcțiile silvice vor reface pădurile afectate ale Transilvaniei

Nora Dumitrescu

Implenia va lucra la Drumul Nordului până în 15 decembrie

Nora Dumitrescu

Lungimea autostrăzilor a crescut cu 5,2%, respectiv cu 43 km în anul 2019

Traian Dan

Gara de Nord din Timişoara mai aşteaptă până va fi renovată

Robert Bloancă

Sondaj Crosspoint: perspectiva consumatorilor asupra pieței imobiliare

Ionut Oprea

Bugetarea participativă în Sibiu: 6 proiecte care vor îmbunătăți imaginea orașului

Papuc Irina

Moldova IT Park, primul parc pentru tehnologia informaţiei în Moldova: 160 de rezidenți în 4 luni

Stefana Muresan

ABSL Cluj Business Mixer in cadrul TechFest

Ionut Oprea

Centrul de management al deșeurilor Clujului este operațional

Nora Dumitrescu

Mapping World Urbanity -The Central Theme of MIPIM 2018

Ionut Oprea

Anunț Hidroelectrica: tarife mai reduse pentru consumatori casnici

redactia

Leave a Comment