Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorii din Cluj s-au pus pe vânzări în Banat

Consiliul Județean (CJ) Cluj organizează Târgul Produs de Cluj în parcarea Shopping City Timișoara, până în 11 octombrie.

„Proiectul nostru este un model în ceea ce privește sprijinirea economiei locale în vreme de pandemie, cu respectarea regulilor de prevenire a infecției cu COVID-19. Sunt câteva măsuri simple de care ținem seama și le explicăm tuturor, astfel că târgurile se desfășoară în condiții de siguranță sanitară.

Cel mai important, economia locală, micii întreprinzători, își pot continua activitatea și asigură veniturile necesare familiilor și angajaților lor. Este motivul pentru care depunem eforturi consistente, eforturi apreciate până acum de instituțiile responsabile cu implementarea măsurilor antipandemie, dar și de vizitatorii târgurilor noastre”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj

Târgul de la Timișoara reunește 40 de mici întreprinzători care oferă celor interesați produse de artizanat și preparate alimentare tradiționale. Cei care vor trece pragul târgului vor putea achiziționa compoturi, dulcețuri, siropuri naturale, murături și o gamă variată de zacuscă, toate gătite respectând rețete tradiționale.

Apicultorii și viticultorii sunt și ei prezenți, produsele provenite din stupine și mustul fiind una din vedetele târgului. Nu lipsesc uleiurile presate la rece, preparatele din carne și lapte, pâinea și ciocolata de casă. Artizanii își vor prezenta costumele populare, podoabele lucrate de mână, obiectele sculptate în lemn, lavanda și produsele de marochinărie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Banca Transilvania va susține viitorii manageri de fermă din Ardeal

Articolul următor

Primul magazin al producătorilor sălăjeni a trecut testul pandemiei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share